Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Αταλάντη τώρα: Πολύ κοντά στα σπίτια
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Αταλάντη τώρα: Πολύ κοντά στα σπίτια

Φωτιά Αταλάντη τώρα: Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να συγκρατήσουν τις φλόγες για να μην επεκταθούν νότια και νοτιοδυτικά της Αταλάντης.

Φωτιά Αταλάντη τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στη δυτική πλευρά της κωμόπολης της Αταλάντης, σε μια έκταση που απέχει περίπου 200 μέτρα από τα σπίτια του οικισμού. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο πάρα πολύ γρήγορα για να αντιμετωπίσουν τις φλόγες, οι οποίες βρίσκονται σε μία ρεματιά, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η φωτιά είναι πολύ κοντά σε οικισμό, όπως φαίνεται και στο βίντεο του lamiareport.gr.

Ήδη τα δύο αεροσκάφη PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας έχουν εκτελέσει την πρώτη ρίψη νερού, ενώ συγκεντρώνονται πυροσβεστικές δυνάμεις από ολόκληρη την περιοχή. Οι άνεμοι είναι ιδιαίτερα έντονοι και οι πυροσβέστες προσπαθούν να συγκρατήσουν τις φλόγες για να μην επεκταθούν σε δασική κυρίως έκταση νότια και νοτιοδυτικά της Αταλάντης.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να συγκρατήσουν τις φλόγες για να μην επεκταθούν νότια και νοτιοδυτικά της Αταλάντης.

Δείτε ακόμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις