Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 31χρονη Μαγνησία: Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε στην πλατεία του χωριού
ΕΛΛΑΔΑ

31χρονη Μαγνησία: Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε στην πλατεία του χωριού

31χρονη Μαγνησία: Σοκ έχει προκάλεσε στην τοπική κοινότητα του χωριού Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας ο αιφνίδιος θάνατος μιας 31χρονη γυναίκας, η οποία κατέρρευσε χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του χωριού.

31χρονη Μαγνησία: Θρήνος επικρατεί στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας από τον αιφνίδιο θάνατο 31χρονης γυναίκας. Η άτυχη νεαρή ήταν παντρεμένη και μητέρα δίδυμων αγοριών, η οποία χθες το απόγευμα, χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία κατέρρευσε στην κεντρική πλατεία του χωριού. Σύμφωνα με το megnesianews.gr, η άτυχη κοπέλα βρίσκονταν με τον σύζυγό της και συγγενικά της πρόσωπα στις 8.30 χθες το απόγευμα στην πλατεία Στεφανοβικείου και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της.

Άμεσα και σε κατάσταση σοκ, άνθρωποι που βρισκόταν στην πλατεία και είδαν την σκηνή ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, ασθενοφόρο του οποίου πήγε επί τόπου, παρέλαβε τη γυναίκα, τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η Αστυνομία αποδίδει τον θάνατο της γυναίκας σε παθολογικά αίτια και, λόγω του νεαρού της ηλικίας της παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της. Ο θάνατος της γυναίκας πιθανολογείται ότι οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Η 31χρονη ήταν μητέρα δίδυμων αγοριών ηλικίας 3 χρονών. Ο θάνατός της προκάλεσε σοκ στους συγγενείς της και στο χωριό, καθώς δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Δείτε ακόμη

Ο Covid είναι ψέμα & άλλες ψεκασμένες θεωρίες
Στο “τραπέζι” πρόταση για νέο όριο καλεσμένων σε γάμους και βαπτίσεις
Κύκλωμα εμπόρων «λευκού θανάτου» στην Ηγουμενίτσα εξαρθρώθηκε μετά από δράση τριών χρόνων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις