Τζένη Μπότση παιδί: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

LIFESTYLE

Τζένη Μπότση παιδί: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Τζένη Μπότση παιδί: Η Τζένη Μπότση ως λάτρης των social media συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με την κόρη της.

05.08.2020 | 18:00

Τζένη Μπότση παιδί: Τον περασμένο Νοέμβριο η Τζένη Μπότση έγινε μαμά για πρώτη φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η γνωστή ηθοποιός κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της, καθώς τα ευχάριστα νέα είδαν το φως της δημοσιότητας λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και χαίρονται κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί της. Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που το ζευγάρι περνάει μαζί με την κορούλα του. Η Τζένη Μπότση τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ειδικά τώρα που βρίσκεται σε διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της εννέα μηνών κόρης της, στην οποία τη βλέπουμε να κολυμπάει μέσα στη φουσκωτή πισίνα μαζί με την ξαδέρφη της. «Ξαδέρφες εν δράση», σχολίασε η ηθοποιός. Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός τον περασμένο Νοέμβριο έγινε μαμά για πρώτη φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και αυτό είναι το πρώτο της καλοκαίρι με την κορούλα της. Μάλιστα η ηθοποιός κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της, καθώς τα ευχάριστα νέα είδαν το φως της δημοσιότητας λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και χαίρονται κάθε στιγμή μαζί της.

Οι αναμνήσεις της Μπότση

Πρόσφατα λοιπόν η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε με την κόρη της στην παραλία, κάνοντας μια αποκάλυψη στη λεζάντα που την συνόδευε. «Το καλοκαίρι του 1972 ήρθα νεογέννητη, τις πρώτες μου διακοπές σε αυτό το ξενοδοχείο. Ήταν οι πρώτες μου διακοπές σε ξενοδοχείο!!! Φέτος έφερα την κόρη μου, για τις πρώτες της διακοπές σε ξενοδοχείο, στο ίδιο μέρος για να γιορτάσουμε την πρώτη ονομαστική της εορτή και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ!!! #summer2020 #holidays #familymoments», έγραψε.

Δείτε ακόμη

Το σεργιάνι της Σπυροπούλου στα Ματογιάννια (pics)
Τζούλια Νόβα: Ανέμελη και σέξι μετά τον χωρισμό
Η τρυφερή φωτογραφία της Δούκισσας με μαμά, γιαγιά και κόρη (pic)
Exit mobile version