Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σύζυγος Χαρδαλιά: Ποια είναι η γοητευτική Γιώτα Παναγιωτοπούλου
LIFESTYLE

Σύζυγος Χαρδαλιά: Ποια είναι η γοητευτική Γιώτα Παναγιωτοπούλου

Σύζυγος Χαρδαλιά: Η γυναίκα στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά - Ο γάμος και οι κόρες τους.

Σύζυγος Χαρδαλιά: Μαζί με τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου και τις δύο κόρες του, Ιωάννα και Δήμητρα, βρέθηκε στην επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, το βράδυ της Τρίτης. Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος και οι κόρες του, φορούσαν μάσκες, όπως επιβάλλεται, για την προστασία από τον κορονοϊό. Η εντυπωσιακή ξανθιά Γιώτα Παναγιωτοπούλου κατάγεται από την Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος το διάστημα 1997-1998.

Έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο με τίτλο “Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης” και ασχολείται ενεργά με τη σωματική υγεία. Μάλιστα διαθέτει τον δικό της υπερσύγχρονο πολυχώρο εκγύμνασης και wellness, στον Βύρωνα. Υπήρξε πρωταθλήτρια στίβου και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, γι’ αυτό διαθέτει καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα. Παράλληλα ασχολείται με όποιον τρόπο μπορεί με τα κοινά. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια ήταν και υποψήφια Σύμβουλος με το συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Γώγου.

Ο έρωτας του Νίκου Χαρδαλιά με την τότε πρωταθλήτρια στίβου και γυμνάστρια ξεκίνησε πολύ καιρό αφότου είχε τελειώσει ο γάμος του με την πρώτη του σύζυγο Αργυρώ Μαστρανδρέου με την οποία είχε αποκτήσει μία κόρη, την Ιωάννα. Μάλιστα η νεαρή δεσποινίδα Χαρδαλιά προσφάτως πέρασε στο Τμήμα Νομικής Θεσσαλονίκης και ο ευτυχής πατέρας δημοσίευσε τον θρίαμβο της κόρης του με μεγάλο καμάρι. Ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Γιώτα Παναγιωτοπούλου παντρεύτηκαν στις 31 Αυγούστου του 2011 και έναν χρόνο μετά απέκτησαν ένα κοριτσάκι, τη Δήμητρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις