Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Χρηστίδου ίνστα: Συνεχίζει τις διακοπές σε αμείωτους ρυθμούς
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου ίνστα: Συνεχίζει τις διακοπές σε αμείωτους ρυθμούς

Σίσσυ Χρηστίδου ίνστα: Τις καλοκαιρινές της διακοπές στις Κυκλάδες απολαμβάνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μετά την Πάρο και την Νάξο αποφάσισε να επισκεφτεί το νησί των Ανέμων

Σίσσυ Χρηστίδου ίνστα: Μετά τις διακοπές σε Πάρο και Νάξο με τους γιους της, Φίλιππο και Mike όπως επίσης και τον κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο, η Σίσσυ Χρηστίδου ετοίμασε βαλίτσες και συνέχισε τις διακοπές της στις αγαπημένες της Κυκλάδες. Αυτήν  τη φορά βρέθηκε, λοιπόν, Μύκονο όπου συνάντησε και τους φίλους της. Στην παρέα της βρέθηκε το ερωτευμένο ζευγάρι Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η καλή της φίλη και make up artist Ρούλα Σταματοπούλου και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, στο νησί των Ανέμων είναι και ο Νίκος Κοκλώνης που γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του με σύσσωμο το Open στο πλευρό του.

Το βράδυ της Δευτέρας η Σίσσυ μαζί με τους φίλους της έκαναν τις βόλτες τους στα Ματογιάννια, κάθισαν για φαγητό σε αγαπημένο στέκι του νησιού και απόλαυσαν την Αυγουστιάτικη πανσέληνο. Η γνωστή παρουσιάστρια αφού άλλαξε τον αέρα της στην Πάρο και την Νάξο, η παρουσιάστρια του Open επισκέφθηκε την Μύκονο, όπου ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Για την single πλέον Σίσσυ και τον Παύλο το φετινό καλοκαίρι εκτός από χαλαρωτικό είναι και άκρως διασκεδαστικό, καθώς από τις αναρτήσεις που κάνουν στα social media, φαίνεται ότι περνούν σούπερ!

  

Χρηστίδου: «Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο»

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει: «Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.’Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο.

Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας – σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα. Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε…. Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… Και έκανα τις δικές μου συνταγές… Έτρωγα τέσσερα γεύματα… ».

Δείτε ακόμη

Οι νέες μεταγραφές – βόμβα στην εκπομπή της Καινούριου
Η Βανδή ποζάρει με την κόρη της και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό (pics)
Μύρισε… Αύγουστος – Η Πατούλη με σοκολά χρώμα, πλεκτό λευκό μαγιό και πολύ νάζι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις