Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μόρια Λέσβος: Μετανάστες κατέστρεψαν ελαιώνα
ΕΛΛΑΔΑ

Μόρια Λέσβος: Μετανάστες κατέστρεψαν ελαιώνα

Μόρια Λέσβος: Τεράστια οικονομική καταστροφή προκάλεσαν στον ιδιοκτήτη ενός κτήματος με ελαιόδεντρα στη Μόρια της Λέσβου οι μετανάστες.

Μόρια Λέσβος: Τεράστια οικονομική καταστροφή προκάλεσαν στον ιδιοκτήτη ενός κτήματος με ελαιόδεντρα στη Μόρια της Λέσβου οι μετανάστες από το γειτονικό hot spot, οι οποίοι μετέτρεψαν όλες τις ελιές του σε… καυσόξυλα μέσα στον τελευταίο μήνα! Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες του απελπισμένου παραγωγού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου πύκνωσαν τις περιπολίες τους στην περιοχή και έπιασαν στα πράσα τρεις αλλοδαπούς, την ώρα που μετέφεραν ξυλεία βάρους 500 περίπου κιλών από ελαιόδεντρα του κτήματος που είχαν τεμαχίσει!

Κατά την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Μυτιλήνης, προέκυψε ότι και τον Ιούλιο οι ίδιοι αλλοδαποί είχαν κλέψει ξυλεία βάρους περίπου πέντε τόνων από το ίδιο κτήμα! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Δείτε ακόμη

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: O μετανάστης κατέβηκε από το τρένο γιατί δεν είχε εισιτήριο
Τυχερό εις διπλούν το πρακτορείο ΟΠΑΠ που έδωσε 7,7 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Ηράκλειο Αττικής
Θετικοί σε κορονοϊό δύο γιατροί στη Λάρισα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις