Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκπομπή: Η ανακοίνωση του Κοκλώνη

LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκπομπή: Η ανακοίνωση του Κοκλώνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκπομπή: Πολλές αποκαλύψεις έκανε ο Νίκος Κοκλώνης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

04.08.2020 | 16:40

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκπομπή: Με δική της εκπομπή επιστρέφει στην τηλεόραση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια που βρίσκεται στη Μύκονο με τον Νίκο Κοκλώνη, ανακοίνωσε την μεγάλη επιστροφή της, στην μικρή οθόνη. Η “queen Dina” μετά την πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο J2US, θα βρεθεί και πάλι στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του Open TV. Την ανακοίνωση έκανε όχι η ίδια αλλά ο Νίκος Κοκλώνης, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον οποίο τη νέα σεζόν θα δούμε στο «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής και παραγωγός αποκάλυψε πως στην τηλεόραση με δική της εκπομπή θα δούμε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ανακοίνωση έγινε από παραλία της Μυκόνου, όπου ο Νίκος Κοκλώνης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολάμβαναν το μπάνιο τους. «Θα ανακοινώσεις κάτι», ρωτά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον Νίκο Κοκλώνη στο video που δημοσίευσαν, με εκείνον να της απαντά «Πες το που θα πάρεις εκπομπή». Έτσι, όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με δική της εκπομπή στο Open.

Δείτε ακόμη

Στους Παξούς με τον αγαπημένο της η Βάσω Λασκαράκη (pics & vid)
Στην Επίδαυρο με μάσκες Αθερίδης και Καρύδη (pics)
Βόλτα με σκάφος στις Σπέτσες για Σωτηροπούλου – Μαραβέγια (pics)
Exit mobile version