Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Βάνδη ίνστα: Ποζάρει μαζί με την κουκλάρα κόρη της
LIFESTYLE

Δέσποινα Βάνδη ίνστα: Ποζάρει μαζί με την κουκλάρα κόρη της

Δέσποινα Βάνδη ίνστα: Το απόγευμα της Δευτέρας, η δημοφιλής τραγουδίστρια που είναι λάτρης του Instagram, πόσταρε φωτογραφία της με την κόρη της, Μελίνα, από την παραλία φορώντας τα μπικίνι τους.

Δέσποινα Βάνδη ίνστα: Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος απολαύσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην κρητική επιτροπή στο J2US βρίσκεται σε διακοπές και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Το φετινό καλοκαίρι για τη γνωστή τραγουδίστρια περιλαμβάνει πολύ διάβασμα, κολύμπι, βουτιές και βόλτες στην παραλία, όπως επίσης χαλάρωση δίπλα στο κύμα. Η Δέσποινα Βανδή δεν σταματά τις βόλτες και τις βουτιές με την  κόρη της Μελίνα. Μαμά και κόρη βρέθηκαν μαζί στην  παραλία και ανέβασαν φωτογραφία, με την Δέσποινα να μην σταματά να δέχεται μηνύματα αγάπης. Η ίδια πάντως, δεν σταματά να κλέβει τις εντυπώσεις με τις τέλειες αναλογίες της!

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι η όμορφη τραγουδίστρια παρά το βεβαρημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα, είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στα social media, αφού συχνά μοιράζετε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της. Πρόσφατα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της εκπομπής “My Greece’”, που θα παρουσιάσει για δεύτερη σεζόν μέσα από την συχνότητα του Open. Η γνωστή τραγουδίστρια για της ανάγκες της ταξιδιωτικής εκπομπής βρέθηκε στην Κύθνο και μοιράστηκε δύο φωτογραφίες. Στη μια, από τις εικόνες που δημοσίευσε, ποζάρει με δυο γυναίκες από την Κύθνο που έχουν το δικό τους τυροκομείο και με αυτό το τρόπο θέλησε να στείλει το μήνυμα της για την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

  

Δείτε ακόμη

Μύρισε… Αύγουστος – Η Πατούλη με σοκολά χρώμα, πλεκτό λευκό μαγιό και πολύ νάζι
Επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (vid)
Στους Παξούς με τον αγαπημένο της η Βάσω Λασκαράκη (pics & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις