Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οικιακή βοηθός κλοπή: Ξάφριζε χρήματα και τιμαλφή στην Αριδαία
ΕΛΛΑΔΑ

Οικιακή βοηθός κλοπή: Ξάφριζε χρήματα και τιμαλφή στην Αριδαία

Οικιακή βοηθός κλοπή: Μικροποσά αλλά και τιμαλφή έκλεβε συστηματικά από το σπίτι ενός άνδρα στην Αριδαία μια γυναίκα που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Οικιακή βοηθός κλοπή: Μικροποσά αλλά και τιμαλφή έκλεβε συστηματικά από το σπίτι ενός άνδρα στην Αριδαία μια γυναίκα που εργαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα ως οικιακή βοηθός, αλλά ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τις συνεχείς «απουσίες» χρημάτων.

Έτσι, άφησε σε ένα σημείο 70 ευρώ και μετά από λίγο διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά, ο ιδιοκτήτης κάλεσε αστυνομικούς του τμήματος Αλμωπίας στους οποίους δήλωσε ότι τα είχε κλέψει η οικιακή βοηθός που καθάριζε το σπίτι του προσθέτοντας ότι, εκτός από αυτά, είχε αρπάξει σταδιακά άλλα 470 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ.

Οικιακή βοηθός κλοπή: Βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα 70 ευρώ στην κατοχή της οικιακής βοηθού, την συνέλαβαν και, στο πλαίσιο της προανάκρισης, έκαναν έρευνα στο σπίτι της όπου κατέσχεσαν και μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων τα οποία αποδόθηκαν στον εργοδότη της. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας με την κατηγορία της κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε ακόμη

Θανάσιμος τραυματισμός στρατιωτικού στην Κω
Έκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα – Χαρδαλιά σήμερα το απόγευμα στις 18:00
Γερμανικά Μέσα: Όταν ο Χαρδαλιάς βγαίνει με μάσκα στην TV τα πράγματα είναι σοβαρά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις