Γάμος Αλεξανδρούπολη – κορονοϊός: Νέα κρούσματα, φόβοι για έξαρση στην πόλη

ΕΛΛΑΔΑ

Γάμος Αλεξανδρούπολη – κορονοϊός: Νέα κρούσματα, φόβοι για έξαρση στην πόλη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γάμος Αλεξανδρούπολη - κορονοϊός: Σε εστία κορωνοϊού μετατράπηκε ο γάμος στην Αλεξανδρούπολη, καθώς επιβεβαιώθηκαν ακόμη 13 κρούσματα.

04.08.2020 | 17:20

Γάμος Αλεξανδρούπολη – κορονοϊός: Ακόμη 13 κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν μεταξύ των ατόμων που συμμετείχαν σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη το περασμένο Σάββατο. Από τα 100 τεστ που έγιναν έως τώρα, έχουν βγει θετικά τα 22. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ και οι 22 είναι ασυμπτωματικοί, νεαρής ηλικίας και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Χθες Δευτέρα έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν 9 θετικά κρούσματα, μεταξύ των οποίων, ο γαμπρός, η νύφη, η κουμπάρα και ένα παιδί 1,5 ετών.

Στην Αλεξανδρούπολη, επιβεβαιώθηκε ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού, το 23ο, το οποίο δεν έχει σχέση με το γάμο. Πρόκειται για μοναχή σε μοναστήρι τις Αλεξανδρούπολης.

Μοναχή από το μοναστήρι της Μάκρης διαγνώστηκε θετική στον ιό

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται από μοναχή από το Μοναστήρι της Μάκρης. Η μοναχή η οποία ήταν ασυμπτωματική έκανε τη Δευτέρα, εισαγωγή στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση χολής. Το τεστ που έγινε πριν την εγχείρηση έδειξε ότι η μοναχή είναι θετική στον ιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ert.gr έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες της ιχνηλάτησης και των απαραίτητων ελέγχων, ενώ με εντολή του Μητροπολίτη Ανθίμου το μοναστήρι έκλεισε, ενώ ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον 15Αυγουστο.

Exit mobile version