Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πρίγκιπας Λούις φωτογραφία: Ποζάρει χαμογελαστός στον φακό της μητέρας του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Λούις φωτογραφία: Ποζάρει χαμογελαστός στον φακό της μητέρας του

Πρίγκιπας Λούις φωτογραφία: Η νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις που τράβηξε η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, για τα γενέθλιά του.

Πρίγκιπας Λούις φωτογραφία: Μία νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις, γιου του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ βλέπει το φως της δημοσιότητας. Τη φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον στο σπίτι της οικογένειας στο Άνμερ Χολ, εστάλη σε θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας σαν ένα «ευχαριστώ» για τις ευχές τους, για τα δεύτερα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις τον Απρίλιο. Την εικόνα κοινοποίησε στο Instagram το Σαββατοκύριακο, ο λογαριασμός @katsroyalletters που έχει βάση στη Γερμανία. Εκτυπώθηκε στο πίσω μέρος ενός σύντομου ευχαριστήριου σημειώματος από την Kate Middleton, 38, και τον Prince William, 38, που έγραφε: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εκτίμησαν την ευγενική σκέψη σας γραπτώς στον Πρίγκιπα Λούις, όπως κάνατε με την ευκαιρία της, τα δεύτερα γενέθλιά του».

Η φωτογραφία εκτυπώθηκε στο πίσω μέρος ενός σύντομου ευχαριστήριου σημειώματος από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον με το οποίο το βασιλικό ζευγάρι εξέφρασε την εκτίμησή του για την ευγενική κίνηση να ευχηθούν γραπτώς στον μικρό Λούις. Στη φωτογραφία ο πρίγκιπας Λούις στέκεται απέναντι από τον φακό χαμογελαστός. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η φωτογραφία τραβήχθηκε μαζί με εκείνες που είχαν κυκλοφορήσει οι Κέιμπριτζ στα γενέθλια του γιου τους, στις οποίες ο Λούις φαίνεται να παίζει με τα χέρια του γεμάτα μπογιές.

  

Δείτε ακόμη

Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλάει για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της – “Δεν με απασχολεί ο θάνατος”
Σον Πεν: Γαμπρός στα 59 του ο “κακός” του Χόλιγουντ – Παντρεύτηκε 28χρονη καλλονή
Η Έλεν Ντε Τζένερις θέλει να “κλείσει τα μικρόφωνα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις