Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαίρη Χρονοπούλου υγεία: “Δεν φοβάμαι τον θάνατο”, λέει η ηθοποιός
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαίρη Χρονοπούλου υγεία: “Δεν φοβάμαι τον θάνατο”, λέει η ηθοποιός

Μαίρη Χρονοπούλου υγεία: Η Μαίρη Χρονοπούλου, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα, και να επιστρέψει στο σπίτι της στην Παιανία.

Μαίρη Χρονοπούλου υγεία: Εξιτήριο πήρε η αγαπημένη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Η πολυαγαπημένη ηθοποιός, που από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στο σπίτι της στην Παιανία, μίλησε στην εφημερίδα «On time» και την Σάσα Σταμάτη για την κατάσταση της υγείας της. «Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκα άμεσα στο νοσοκομείο. Πήρα εξιτήριο το Σάββατο το απόγευμα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν ξέρω από πού παίρνω δύναμη. Δεν με απασχολεί ο θάνατος. Δεν φοβάμαι τίποτα», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Όσον αφορά στην πανδημία του κορονοϊού και στο αν η έξαρση των τελευταίων ημερών τη φοβίζει, η Μαίρη Χρονοπούλου απάντησε: «Δεν βγαίνω έξω, δεν έχω τέτοιες αγωνίες». Σημειώνεται, πως η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε.

Σπίτι της στην Παιανία

Ειδικότερα, η 87χρονη ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, νοσηλεύτηκε στο καρδιολογικό τμήμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο δείκτης του οξυγόνου της ήταν πολύ χαμηλός. Η Μαίρη Χρονοπούλου, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα, και να επιστρέψει στο σπίτι της στην Παιανία.

Εξάλλου, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της για την πανδημία του κορονοϊού, ανέφερε σχετικά: «Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου». Και πρόσθεσε πως «δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Εκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κοροναϊό δεν γίνεται να έρχεται».

Η ίδια σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και στον κόσμο με τον φονικό ιό, που έχει φέρει τα πάνω κάτω σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη μάχη μαζί του: «Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ο,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό».

Ωστόσο, η Μαίρη Χρονοπούλου δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της για τα όσα έγιναν από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κύματος του κορονοϊού στην Ελλάδα, αφού, όπως εξήγησε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν απόλυτα οργανωμένος γι’ αυτή την πανδημία. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλο τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος», είχε πει επίσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις