Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Όλιβερ Στόουν: “Αν ξεκινούσα τώρα την καριέρα μου δεν θα τα κατάφερνα”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όλιβερ Στόουν: “Αν ξεκινούσα τώρα την καριέρα μου δεν θα τα κατάφερνα”

Όλιβερ Στόουν: "Δεν έχω καμία επαφή. Μπορώ να σας πως ότι εάν έκανα κάποια από τις ταινίες τώρα, δεν νομίζω ότι θα είχε διάρκεια. Θα είχα διασυρθεί. Αν θέλετε να ονομάζεται αυτό πολιτισμός, ακυρώστε τον... εννοώ πως είναι αδύνατο", ήταν τα λόγια του σκηνοθέτη.

Όλιβερ Στόουν: «Μπορώ να σας πω ότι εάν έκανα κάποια από τα φιλμ μου, δεν θα τα κατάφερνα»: αυτό δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός Όλιβερ Στόουν, σχολιάζοντας το «κλίμα» που επικρατεί στο Χόλιγουντ το τελευταίο διάστημα. Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του SiriusXM «Jim Norton & Sam Roberts» τόνισε: «Δεν έχω καμία επαφή. Μπορώ να σας πως ότι εάν έκανα κάποια από τις ταινίες τώρα, δεν νομίζω ότι θα είχε διάρκεια. Θα είχα διασυρθεί. Αν θέλετε να ονομάζεται αυτό πολιτισμός, ακυρώστε τον… εννοώ πως είναι αδύνατο», είπε ο σκηνοθέτης και παραδέχτηκε ότι κάποιες από τις απόψεις και τις αρχές του είναι λίγο ακραίες. «Θα πρέπει να βάλεις στην άκρη πολλές από τις ευαισθησίες δυστυχώς για να φτιάξεις μία ταινία πρέπει να έχεις ελευθερία. Μπορεί να γίνεις αγενής. Μπορεί να γίνεις κακός. Και θα πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα όπως σαν να περπατάς στις μύτες των ποδιών», κατέληξε ο Όλιβερ Στόουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σχετικά με την «γελοιότητα» του χολιγουντιανού συστήματος, ο Όλιβερ Στόουν είχε απαντήσει: «Η Ακαδημία αλλάζει γνώμη κάθε πέντε, δέκα, δύο μήνες για τις νέες νόρμες της επικαιρότητας με τις οποίες προσπαθεί να συμβαδίζει. Είναι η νέα πολιτική ορθότητα, ένας κόσμος στον οποίο δεν αδημονώ να μπω. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια τρέλα. Είναι σαν να σε καλούν σε πάρτι στην ”Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων”». Ο σκηνοθέτης βρίσκει παράλογα και τα νέα πρωτόκολλα ασφάλειας ελέω πανδημίας. «Διαβάζω για το πώς οι ταινίες θα γίνουν ακριβότερες τώρα, διότι πρέπει να λαμβάνονται όλα τα υγειονομικά μέτρα πρόληψης και ένα γύρισμα διάρκειας 50 ημερών θα ισούται πλέον με γύρισμα διάρκειας 60 ημερών, με κοινωνική αποστασιοποίηση των ηθοποιών…Αναφέρομαι σε όλα αυτά.», σχολιάζει ο Στόουν

Δείτε ακόμη

Ο γιος της Κέιτ Μίντλετον ποζάρει χαμογελαστός στον φακό της (pic)
Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλάει για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της – “Δεν με απασχολεί ο θάνατος”
Σον Πεν: Γαμπρός στα 59 του ο “κακός” του Χόλιγουντ – Παντρεύτηκε 28χρονη καλλονή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις