Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Στο πατρικό της βρέθηκε η νεαρή η καλλονή το Σαββατοκύριακο

LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Στο πατρικό της βρέθηκε η νεαρή η καλλονή το Σαββατοκύριακο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Στα Καμμένα Βούρλα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο η Χρίστινα Μπόμπα μαζί με την αδελφή της Ελίνα, προκείμενου να παρευρεθούν σε μια οικογενειακή βάφτιση.

03.08.2020 | 09:37

Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Διάλειμμα από το πρόγραμμα των καλοκαιρινών διακοπών της έκανε η Χριστίνα Μπόμπα, προκειμένου να παρευρεθεί σε μία βάφτιση στην πατρίδα της, τη Λαμία. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, λοιπόν, έφτιαξε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε στη Στερεά Ελλάδα, έχοντας στο πλευρό της τη μικρότερη αδερφή της, Ελίνα Μπόμπα. Η όμορφη Ελίνα, που σπουδάζει υποκριτική στην Αγγλία, επέστρεψε από το εξωτερικό με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές και είναι αχώριστη από την αδερφή της.

Οι δύο κοπέλες αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στο πατρικό τους, στα Καμμένα Βούρλα.  Μια οικογενειακή βάπτιση του γιου της Χριστίνας Πάπουλα, που όπως καταλαβαίνουμε είναι συγγενής από το οικογένεια της μαμάς της Χριστίνας. Γι’ ακόμα μια φορά, η Χριστίνα Μπόμπα έλαμψε με την εξωτερική της εμφάνιση. Φορώντας ένα γαλάζιο μίντι φόρεμα, που αναδείκνυε το μαύρισμά της και το καλλίγραμμο κορμί της, και ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων. Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη βάφτιση, η ίδια μας έδωσε μία γεύση από την όμορφη βραδιά που έζησαν.

Δείτε ακόμη

Η Σοφία Αλιμπέρτη φωτογραφίζεται με τους γιους της – Δείτε πως είναι σήμερα

“Love you to the moon and back” – Επτά χρόνια γάμου για την Εύα Αντωνοπούλου

Full in love η Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα (pics)

Exit mobile version