Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γάμος Αλεξανδρούπολη – κορονοϊός: Αυξάνονται τα κρούσματα
ΕΛΛΑΔΑ

Γάμος Αλεξανδρούπολη – κορονοϊός: Αυξάνονται τα κρούσματα

Γάμος Αλεξανδρούπολη - κορονοϊός: Εννιά άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό έπειτα από γάμο που έγινε το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη.

Γάμος Αλεξανδρούπολη – κορονοϊός: Σε εστία μετάδοσης κορονοϊού εξελίσσεται ακόμη ένας γάμος στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, καθώς μετά την αρχική ανακοίνωση μιας θετικής γυναίκας, άλλοι 8 παρευρισκόμενοι βρέθηκε πως είναι φορείς του ιού.  Οι δύο εξ αυτών εμφάνισαν ήπια συμπτώματα, ενώ οι υπόλοιποι είναι ασυμπτωματικοί, σύμφωνα με πληροφορίες. Ανησυχία προκαλεί και το γεγονός πως ανάμεσα στα περιστατικά του ιού βρίσκεται και ένα μωρό μόλις 1,5 έτους, όπως επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης σε δηλώσεις του στον Τ/Σ ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας.

Ακόμη, το τοπικό evros-news.gr, αναφέρει πως θετικοί είναι ο γαμπρός και η νύφη, μεταξύ άλλων. Στο πλαίσιο της ημερήσιας ενημέρωσης του ΕΟΔΥ, εξάλλου, γνωστοποιήθηκε απόψε πως εντοπίστηκαν «9 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Έβρου, όλα μέρος της συρροής που αφορά στο γάμο της Αλεξανδρούπολης». Η ιχνηλάτηση συνεχίζεται ανάμεσα στους καλεσμένους και αναμένονται αποτελέσματα από αρκετά ακόμη δείγματα. Σημειώνεται, τέλος, πως σήμερα ανακοινώθηκαν 77 νέα κρούσματα συνολικά, εκ των οποίων εισαγόμενα ήταν τα 10, καθώς και ακόμη δύο θάνατοι.

Δείτε ακόμη

Γώγος: Είμαστε σε πολύ επικίνδυνη φάση – Δεν φτάνει μόνο η μάσκα

Καβάλα: Ένα ταξίδι στη Βουλγαρία έφερε τα κρούσματα στο εργοστάσιο;
Πού εντοπίστηκαν τα 77 νέα κρούσματα – Στο “κόκκινο” η Αττική
Μητσοτάκης: «Δεν μπορούμε πια να πάμε σε ένα καθολικό lockdown»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις