Μητσοτάκης Χανιά: Τα ιδιαίτερα “χρόνια πολλά” στον γιο του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Χανιά: Τα ιδιαίτερα “χρόνια πολλά” στον γιο του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μητσοτάκης Χανιά: Η κοινή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γιο του στην Κρήτη.

02.08.2020 | 19:31

Μητσοτάκης Χανιά: Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας τις διακοπές με την οικογένειά του, αν και για την ώρα μόνο με τον γιο. Ο πρωθυπουργός ξυπόλητος και χαμογελαστός, σε χαλαρή διάθεση, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο του που έκλεισε τα 22 έτη. Μάλιστα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το νησί, γράφοντας: “Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!”.

Ο πρωθυπουργός έφτασε την Παρασκευή, στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων με την απογευματινή πτήση. Το Σάββατο, ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, επισκέφθηκε το Μαράθι, όπου απόλαυσε το μπάνιο του. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κολύμπησε από το Μαράθι έως το Λουτράκι, κάτι που, ως γνωστόν, συνηθίζει σε κάθε επίσκεψή του στη συγκεκριμένη αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Για τα γενέθλια του γιου τους, έστειλε τις ευχές της και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Η περήφανη μητέρα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φιλά τον γιο της, γράφοντας στη λεζάντα: “Χρόνια Πολλά αγάπη της ζωής μου”.

Exit mobile version