Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Beyonce Black is King: Το νέο, ολόφρεσκο video clip
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Beyonce Black is King: Το νέο, ολόφρεσκο video clip

Beyonce Black is King: Η ταινία ''Black is King'', η οπτικοποίηση του album ''The Gift'' που συνόδευε το ''The Lion King'' του 2019, κυκλοφόρησε στο DisneyPlus

Beyonce Black is King: Xωρίς λαμπερούς καλεσμένους ή ζωντανό κοινό έγινε η φετινή απονομή των τηλεοπτικών βραβείων BAFTA λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο νέος δίσκος της Taylor Swift ανέβηκε στην πρώτη θέση των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα νέα τους βίντεο κλιπ κυκλοφόρησαν η Μπιγιονσέ και η Μπίλι Άιλις.  Η ταινία ‘«Black is King» με την υπογραφή της Μπιγιονσέ στο σενάριο, τη σκηνοθεσία και την επιμέλεια παραγωγής κυκλοφόρησε και η τραγουδίστρια το γιορτάζει με ένα ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ.

Η ταινία είναι μια μοντέρνα αναβίωση της ιστορίας του «The Lion King», και ακολουθεί ένα νεαρό βασιλιά σε μια διαδρομή όπου ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι.  H Bey σε μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση της στο ”Good Morning America” μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την κυκλοφορία του ”Black is King” αλλά και την έμπνευση πίσω από την ταινία.  ”Ελπίζω πως η ταινία αυτή θα αλλάξει το πώς αντιλαμβάνεται ο κόσμος τη λέξη ‘μαύρος’, που πάντα ήταν συνώνυμη με την έμπνευση, την αγάπη και τη δύναμη και την ομορφιά για εμένα. ‘Black is King’ είναι πλούσιο σε ιστορία, σε στόχους, σε γλώσσα”.

Ο νέος δίσκος «Folklore» της Τέϊλορ Σουίφτ Νο.1 στη Βρετανία

Ο νέος δίσκος της Taylor Swift, «Folklore», σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς πούλησε πάνω από 37.000 αντίτυπα αυτήν την εβδομάδα. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που καταφέρνει να έχει στο δυναμικό της πέντε άλμπουμ που ανέβηκαν στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου τον 21ο αιώνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις