Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης μάσκα: Η συμβολική κίνηση στα social media
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης μάσκα: Η συμβολική κίνηση στα social media

Μητσοτάκης μάσκα: Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό από την κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση, αλλάζοντας την εικόνα προφίλ σε όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

Μητσοτάκης μάσκα: Υποχρεωτική είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει αμέσως το μήνυμα στους Έλληνες πολίτες. Ο πρωθυπουργός άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ σε όλους τους λογαριασμούς και τις σελίδες των social media που διατηρεί, βάζοντας νέα στην οποία φορά μάσκα. Με αυτή την κίνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδεικνύει την ανάγκη χρήσης της προστατευτικής μάσκας ως κυρίαρχο μέτρο προστασίας κατά του κορονοϊού. Το καλό παράδειγμα, όπως όφειλε, δίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος φαίνεται ότι τηρεί τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, ακόμα και κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο μάλιστα διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο πρωθυπουργός φορούσε τη μάσκα καθ’όλη τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο συνεδρίασε με βασικά θέματα στην ατζέντα την αξιοποίηση των 72δις του Ταμείου Ανάκαμψης και την αποτίμηση της σταδιακής άρσης των περιορισμών στην οικονομική δραστηριότητα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχωρίστηκε για λίγα λεπτά τη μάσκα του μόνο όταν έκανε την εισαγωγική του τοποθέτηση και κάποιες στιγμές ακόμα κατά τη διάρκεια παρεμβάσεών του στις εισηγήσεις των υπουργών της κυβέρνησης και αυτό αφού πρώτα είχε διασφαλιστεί η απόσταση ασφαλείας από τους συνεργάτες του. Η εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ήταν αφιερωμένη στην πρόκληση που συνιστά για την Κυβέρνηση η αξιοποίηση των 72 δις ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης.

Δείτε ακόμη

Τη Δευτέρα σε διαβούλευση το σχέδιο Πισσαρίδη – Οι 5 που θα αναλάβουν την διαχείρισή του (vid)
Ο Covid βάζει “φρένο” και διασκέδαση -Τέλος το ποτό στα όρθια. τι ισχύει με τα πάρτι
Βίκυ Σταμάτη: “Η οικογένειά μας δοκιμάζεται ξανά – Ο Άκης είναι αγωνιστής”
Επιδημιολογική “βόμβα” ο γάμος στη Θεσσαλονίκη – “Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος”, λέει ο γαμπρός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις