Αθήνα

°C

Πέμπτη

05

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Τουρισμός για όλους αποτελέσματα: Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί δικαιούχοι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τουρισμός για όλους αποτελέσματα: Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί δικαιούχοι

Τουρισμός για όλους αποτελέσματα: Το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε τους οριστικούς δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», οι οποίοι προέκυψαν μετά από κλήρωση.

Τουρισμός για όλους αποτελέσματα: Τους οριστικούς δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού. Σημειώνεται, ότι το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων, προέκυψε μετά από ηλεκτρονική κλήρωση. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συνδεθούν στην εφαρμογή για να δουν την οριστική κατάσταση της αίτησής τους. Για όσους κληρώθηκαν, με τη σύνδεση στην εφαρμογή θα δουν το e-voucher, το οποίο μπορούν να τυπώσουν ή να αποθηκεύσουν και να χρησιμοποιήσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης e-voucher.

Η ημερομηνία άφιξης σε κατάλυμα (check-in) είναι η 5η Αυγούστου 2020. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους», πρόγραμμα προϋπολογισμού ύψους 30 εκατ. ευρώ, επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές. Υπενθυμίζεται, ότι το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.

Οι δικαιούχοι επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παροχών

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e-voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση, αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher. Από το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για τη δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας.

Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση. Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και το υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

Δείτε ακόμη

Επιστροφή φόρου: Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται συμψηφισμούς και ποιοι θα πάρουν λεφτά στο… χέρι
ΟΑΕΔ: 8.500 νέες θέσεις εργασίας- Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Αναδρομικά: Οι τρεις κατηγορίες που τα δικαιούνται – Πόσα θα πάρουν
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις