ΠΑΟΚ – Φερέιρα: Το insta-μήνυμα της πρώτης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Φερέιρα: Το insta-μήνυμα της πρώτης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ - Φερέιρα: “Να τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε και να δουλέψουμε με την μέγιστη προσοχή και φιλοδοξία”

01.08.2020 | 15:31

ΠΑΟΚΦερέιρα: Έτοιμος για την νέα σεζόν είναι ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο «δικέφαλος του βορρά» είχε την πρώτη του προπόνηση σήμερα και ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε το μήνυμα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ έχει μια δύσκολη σεζόν, ωστόσο, ο Φερέιρα δήλωσε έτοιμος για επιστροφή, ενώ έκανε λόγο για ολική επαναφορά στους τίτλους. Το μήνυμα αυτό το έστειλε μέσω της προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, θέλοντας να τονώσει το ηθικό της ομάδας. Πιο χαρακτηριστικά, ο 41χρονος ανέφερε: “Να τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε και να δουλέψουμε με την μέγιστη προσοχή και φιλοδοξία. Όμως, οι επιτυχίες θα έρθουν μέσα από την έντονη δουλειά αλλά και την ικανότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας”.

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Είμαι εδώ για να κερδίζω! Η δουλειά για την σεζόν 2020-21 έχει αρχίσει και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε και να δουλέψουμε με την μέγιστη προσοχή και φιλοδοξία. Σε όλη την σεζόν θα πρέπει οι προσπάθειες μας να περιλαμβάνουν πειθαρχία, σκληρή δουλειά και ταλέντο. Αυτή είναι η θέληση που έχουμε.

ΠΑΟΚ – Φερέιρα: “Ενωμένοι”

…”Για να πετύχουμε τους στόχους μας, όλη η ομάδα θα πρέπει να είναι ενωμένη. Αυτό περιλαμβάνει όλους μας. Εμένα, τους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, πρέπει να κάνουμε όσο τον δυνατόν λιγότερα λάθη, πρέπει όλοι να είμαστε ένα, όλοι μαζί με πάθος και την δύναμη που χαρακτηρίζει την ομάδα και αυτή την πόλη, με στόχο την νίκη»!

Exit mobile version