Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρένος Χαραλαμπίδης γάμος: Ο ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρένος Χαραλαμπίδης γάμος: Ο ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ

Ρένος Χαραλαμπίδης γάμος: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά και τη συμβουλή που του έδωσε η μητέρα του.

Ρένος Χαραλαμπίδης γάμος: Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο Άλλος”, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά και τη συμβουλή που του έδωσε η μητέρα του.  “Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Γνωριζόμαστε με τους γονείς μας μέχρι το τέλος. Ο πατέρας μου δε με έχει δει ποτέ 50 χρονών, όπως και εγώ πρώτη φορά τον βλέπω 90. Είμαι μοναχοπαίδι. Η μητέρα μου, που είναι 83, μού έδωσε μια συμβουλή. ‘Ρένο μου έχουμε καταλάβει πια τι παιδί έχουμε κάνει. Θέλω μόνο μια χάρη να μου κάνεις για να είμαι ήσυχη όταν πεθάνω. Θα βάζεις λίγα λεφτά σε ένα γηροκομείο για να ξέρουμε ότι έχεις να πας κάπου στα γεράματα και κάνε ό,τι θέλεις’. Αν πας σε γηροκομείο θα δεις ανθρώπους που κάνανε παιδιά και οικογένεια και είναι εκεί. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον του”, είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

“Η μοναξιά είναι σκληρή παρέα, αλλά σε οδηγεί και σε μονοπάτια φιλοσοφίας. Βέβαια έχει και δύο μικρά δώρα, που είναι η γαλήνη και η ελευθερία. Αλλά είναι η πιο σκληρή παρέα”, πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Τι είπε για το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε και για τις τηλεοπτικές του επιτυχίες, δηλώνοντας πως “δεν το χάρηκα που έπαιξα στην τηλεόραση”. “Εγώ είχα την παράξενη τύχη να παίξω σε δύο δουλειές το ‘Βότκα πορτοκάλι’ και το ‘Κάτι τρέχει με τους δίπλα’, που ήταν διαχρονικά. Παίζουν 20 χρόνια μετά. Υπάρχουν κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, όπου ξαναπαίζεται”, τόνισε. “Με δυσκόλευε η τηλεόραση πάρα πολύ. Δεν τη χάρηκα. Παίζοντας ήταν υπερπροσπάθεια. Ήταν και οι συνθήκες δύσκολες. Το ‘Κάτι τρέχει με τους δίπλα’ είχε βαθμό δυσκολίας, το αποτέλεσμα φαίνεται εύκολο, δεν ήταν. Η ηθοποιία έχει κόστος ψυχικό”, πρόσθεσε.

“Τότε, λάθος μας, τέλη του ’90 δεν θεωρούσαμε την τηλεόραση τέχνη. Αναθεώρησα. Μου το απέδειξε ο χρόνος. Όταν κάτι το βλέπεις 20 χρόνια μετά και λειτουργεί στους νέους” σημείωσε. Τέλος, είπε ότι θεωρεί επιτυχία ότι τον ταυτίζουν μέχρι σήμερα με τον Θανάση Καλημέρη, τον ρόλο που ενσάρκωσε στο πλευρό της Δήμητρας Ματσούκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις