Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες νέος κύκλος: Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν από το Διαφάνι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες νέος κύκλος: Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν από το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες νέος κύκλος: Η σειρά "φαινόμενο" επιστρέφει με αλλαγές.

Άγριες Μέλισσες νέος κύκλος: Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, οι «Αγριες Μέλισσες», κατέβασαν ρολά για το καλοκαίρι. Οι «Άγριες Μέλισσες» όμως θα επιστρέψουν δριμύτερες τον Σεπτέμβριο, με νέα επεισόδια, που αναμένεται να καθηλώσουν και πάλι τους τηλεθεατές. Φυσικά, στο καστ θα γίνει η απαραίτητη ανανέωση. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη δημοφιλή σειρά, ενώ κάποιοι από τους πρωταγωνιστές αναμένεται να μας αποχαιρετήσουν. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου δεν θα συνεχίσει για πολλά επεισόδια στη σειρά. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τι θα γίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα είχαν ακουστεί για την αποχώρησή του από τις «Αγριες Μέλισσες», που θα γίνει με ομαλό τρόπο.

Άλλο ένα πρόσωπο που αποχωρεί από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία. Το τελευταίο επεισόδιο που θα συμμετέχει η Θεοδοσία θα παιχτεί στην αρχή της επόμενης σεζόν, με την ουσιαστική ολοκλήρωση του 1ου κύκλου της σειράς. Η Θεοδοσία, αφού πάρει εκδίκηση από την Ελένη, με το γράμμα που ανακάλυψε και που την καταδεικνύει ως δολοφόνο του Σέργιου, αποφασίζει να φύγει, καθώς δεν υπάρχει πια τίποτα να την κρατάει στο Διαφάνι.

Τέλος, ένα πρόσωπο που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι και ο Κλεομένης και η ιστορία που δημιουργήθηκε με την Πηνελόπη και τον Μελέτη. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς δεν θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Πηνελόπη για πολύ καιρό ακόμα. Εξάλλου, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός θα συμμετέχει σε σειρά της ΕΡΤ, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό πότε θα γίνει η αποχώρηση του Κλεομένη από τις «Άγριες Μέλισσες».

Δείτε ακόμη

Ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» πάει… «Άγριες Μέλισσες»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις