Μαίρη Συνατσάκη θέατρο: Στην συναυλία του Μαραβέγια βρέθηκε η παρουσιάστρια

LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη θέατρο: Στην συναυλία του Μαραβέγια βρέθηκε η παρουσιάστρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Μαίρη Συνατσάκη θέατρο: Το "παρών" στην συναυλία του Κωστή Μαραβέγια έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βρέθηκε στο θέατρο Άλσος μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Νίκο Μουτσινα΄.

31.07.2020 | 22:28

Μαίρη Συνατσάκη θέατρο: O Κωστής Μαραβέγιας πραγματοποίησε δύο ξεχωριστές συναυλίες στο κέντρο της Αθήνας, στο θέατρο Άλσος, οι οποίες όπως ήταν αναμενόμενο, έγιναν sold out. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ταξίδεψε το κοινό με τις μελωδίες του, χαρίζοντας του, αξέχαστες στιγμές. Στις πρώτες θέσεις φυσικά ήταν η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και πολλοί καλοί του φίλοι. Η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς έχει επικεντρωθεί στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, έδωσε το παρών στην συναυλία του καλλιτέχνη και όπως φάνηκε το διασκέδασε πολύ.  Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν ήταν μόνη της, καθώς στο πλευρό της ήταν τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι τρεις τους λοιπόν, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ο φωτογραφικός φακός ήταν στο θέατρο Άλσος και απαθανάτισε τη Μαίρη Συνατσάκη πριν την έναρξη της συναυλίας. Φορώντας ένα τζιν και ένα λευκό πουκάμισο η ίδια πόζαρε ευδιάθετη και χαμογελαστή τόσο μόνη της όσο και μαζί με τον οικοδεσπότη της βραδιάς, Κωστή Μαραβέγια. Πρόσφατα, η όμορφη παρουσιάστρια και youtuber και ο γοητευτικός ηθοποιός, Αιμιλιάνος Σταματάκης, βρέθηκαν στο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως, όπου και παρακολούθησαν την παράσταση «Έλα μια βόλτα» με τον Τάκη Ζαχαράτο.

 

Δείτε ακόμη

Ιωάννα Τούνη & Βρισηίδα Ανδριώτου: Καλύτερα οι δυο τους (vid)
Οι χλιδάτες διακοπές του Βλάχου και της Τριανταφυλλίδου στους Παξούς (pics)
Οι ατελείωτες διακοπές της Κωνσταντίνας εκνευρίζουν το Instagram
Exit mobile version