Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνσταγκραμ: Το νέο κούρεμα της παρουσιάστριας
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνσταγκραμ: Το νέο κούρεμα της παρουσιάστριας

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνσταγκραμ: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο κουρεύεται και φορά το μαγιό του συντρόφου της, ο οποίος κάνει διακοπές με τους φίλους του.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνσταγκραμ: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο συζητημένα άτομα της Ελληνικής showbiz. Το μοντέλο, το οποίο έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM, ανανεώνει το look της και φορά το μαγιό του αγαπημένου της Snik. Η Ηλιάνα αυτό το καλοκαίρι συνδυάζει εργασία και διακοπές, αφού στις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινά την εκπομπή της στον Alpha. Έτσι λοιπόν, το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κουρεύεται και φορά το μαγιό του αγαπημένου της συντρόφου, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει διακοπές με τους φίλους του.

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε και το γύρισμα του τρέιλερ της εκπομπής, το οποίο θα προβληθεί κοντά στην πρεμιέρα της. Σκηνοθέτης του τρέιλερ ήταν ο Δημήτρης Γιαχνής, ενώ η Ηλιάνα βρέθηκε στο πλατό, έχοντας συντροφιά τον πατέρα της. Σε οικογενειακό κλίμα και με τον μπαμπά της να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, η Ηλιάνα ακολουθούσε τις οδηγίες του σκηνοθέτη και ετοίμασε ένα teaser trailer για την πολυαναμενόμενη εκπομπή της. H Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κουρεύεται και φορά το μαγιό του συντρόφου της, ο οποίος κάνει διακοπές με τους φίλους του, ενώ εκείνη έπρεπε να μείνει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δείτε ακόμη

Ιωάννα Τούνη & Βρισηίδα Ανδριώτου: Καλύτερα οι δυο τους (vid)
Οι χλιδάτες διακοπές του Βλάχου και της Τριανταφυλλίδου στους Παξούς (pics)
Οι ατελείωτες διακοπές της Κωνσταντίνας εκνευρίζουν το Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις