Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσοχατζόπουλος νοσοκομείο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην υπουργός
ΕΛΛΑΔΑ

Τσοχατζόπουλος νοσοκομείο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην υπουργός

Τσοχατζόπουλος νοσοκομείο: Στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος παρουσιάζει καρδιακές αρρυθμίες, ενώ έχει χαμηλή συνείδηση.

Τσοχατζόπουλος νοσοκομείο: Στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Ο πρώην υπουργός παρουσιάζει καρδιακές αρρυθμίες, ενώ έχει χαμηλή συνείδηση. Ήδη οι γιατροί τον υποβάλλουν σε σειρά εξετάσεων. Υπενθυμίζεται πως η κατάσταση του πρώην υπουργού ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα. Ο πρώην υπουργός βρέθηκε νωρίτερα στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του.

Πριν λίγους μήνες άλλωστε ο κ. Τσοχατζόπουλος, είχε αντιμετωπίσει και ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, το οποίο εμφανίστηκε μετά από επιπλοκές που εμφανίστηκαν στον οργανισμό του έπειτα από επέμβαση στον αυχένα. Αρκετές φορές έχει αναφερθεί στα προβλήματά υγείας του, η σύζυγός του Βίκη Σταμάτη. Στην πρόσφατη συνέντευξη της είχε τονίσει ότι η υγεία του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ επιβαρύνθηκε κατά την παρουσία του στις φυλακές.

Δείτε ακόμη

Αυξάνονται τα δρομολόγια στα ΜΜΜ λόγω κορονοϊού – Ανακαλούνται οι άδειες
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ
Πανικός στην Θεσσαλονίκη – 12 άτομα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, μετά από γλέντι γάμου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις