Τσοχατζόπουλος κορονοϊός: Υπεβλήθη σε τεστ για τον Covid – Κρίσιμη η κατάστασή του

ΕΛΛΑΔΑ

Τσοχατζόπουλος κορονοϊός: Υπεβλήθη σε τεστ για τον Covid – Κρίσιμη η κατάστασή του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τσοχατζόπουλος κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος που υποβάλλεται και σε τεστ για κορονοϊό.

31.07.2020 | 16:17

Τσοχατζόπουλος κορονοϊός: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, είναι εμπύρετος με πνευμονία και αντιμετωπίζεται ως ύποπτο κρούσμα για κορωνοϊό, ενώ πάσχει και από σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα από το τεστ για κορωνοϊό. Σημειώνεται ότι η υγεία του πρώην υπουργού έχει επιβαρυνθεί το τελευταίο καιρό. Πριν λίγους μήνες άλλωστε ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε αντιμετωπίσει και ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, το οποίο εμφανίστηκε μετά από επιπλοκές χειρουργικής επέμβασης στον αυχένα.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με ενεργό πολιτικό ρόλο από το 1981 έως και το 2004. Το 1996 είχε θέσει και υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού ύστερα από παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου, με την θέση να καλύπτει ο Κώστας Σημίτης. Τον Απρίλιο του 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και τον Οκτώβριο του 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών. Πριν από δυο χρόνια περίπου αποφυλακίστηκε και έμενε στο σπίτι της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη και με τον γιο τους.

Δείτε ακόμη

Εσύ θέλεις μια πανάκριβη τσάντα της Βίκυς Σταμάτη; “Κανείς δεν θα έλεγε όχι”, λέει η ίδια
“Τα βγάζουμε δύσκολα πέρα με τον Άκη”: Η Βίκυ Σταμάτη σε μια συνέντευξη “ποταμό”, που θα προκαλέσει (vids)
Exit mobile version