Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κοκαΐνη Κιλκίς: H “Minnie” ξετρύπωσε την “λευκή κυρία”
ΕΛΛΑΔΑ

Κοκαΐνη Κιλκίς: H “Minnie” ξετρύπωσε την “λευκή κυρία”

Κοκαΐνη Κιλκίς: Η πασίγνωστη για τις ικανότητές της στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα της δίωξης Κιλκίς, ξετρύπωσε κοκαΐνη μέσα σε σπίτι ύποπτου.

Κοκαΐνη Κιλκίς: Τι κι αν ήταν η κοκαΐνη, κρυμμένη στο μεταλλικό πόδι του καναπέ, μέσα στο κούφωμα της πόρτας η καλυμμένη με ρύζι σε δοχείο. Η διάσημη σκυλίτσα της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, που έχει εξελιχθεί σε… μπελά για τους λαθρεμπόρους των παραισθήσεων, που μόνο σε δραματικά αποτελέσματα οδηγούν, κατάφερε σε μηδενικό χρόνο να δείξει με τη μουσούδα της στον συνοδό της αστυνομικό και στους συναδέλφους του και τις τρεις κρύπτες από τις οποίες κατασχέθηκαν πάνω από εκατό γραμμάρια κοκαΐνης.΄Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και εικόνες από τη σκυλίτσα εν ώρα εργασίας (!), συνελήφθη το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ένας αλλοδαπός άνδρας, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης.

“Ειδικότερα”, αναλύει η Αστυνομία «μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο παραπάνω άνδρας και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150,5 γραμμάρια κοκαΐνης, που ήταν καλά κρυμμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού (μέσα σε μεταλλικό «πόδι» του καναπέ, μέσα σε κούφωμα πόρτας, σε δοχείο φαγητού με ρύζι κ.α.)».

Ζυγαριές και σιδερογροθιά

Επιπλέον από τον χώρο του σπιτιού κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς,  2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μεταλλική σιδερογροθιά και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς και κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του και το οποίο θα εξεταστεί. Κοκαΐνη, όμως, επιχείρησε να εισάγει από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου κι ένας άλλος διακινητής, ο οποίος συνελήφθη σε αγροτική περιοχή του Τυχερού,  από αστυνομικούς της  Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πρόκειται για αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση κάποιων  στοιχείων, που περιήλθαν στην κατοχή τους,  οι αστυνομικοί  με τη συνδρομή  του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού,  εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι εισήλθε παράνομα στη Χώρα από την Τουρκία, μεταφέροντας ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σακίδιο που κατείχε ο δράστης τρεις  νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 554 γραμμαρίων και μία  νάιλον συσκευασία με 954 ναρκωτικά δισκία.

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/908670802875035/

Δείτε ακόμη

Και 4η φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης στη λίμνη Πλαστήρα (vid)
Σαρωτικοί έλεγχοι τροχαίας για αλκοόλ, ταχύτητα, κινητό
Κατέθεσε ο Στέφανος Χίος για τον δράστη της επίθεσης – “Φορούσε κουκούλα και είχε σχιστά μάτια”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις