Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Βιερϊνια: Προς διαζύγιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Βιερϊνια: Προς διαζύγιο

ΠΑΟΚ - Βιερϊνια: Η νέα πρόταση στον Πορτογάλο στην ουσία είναι μειωμένη κατά 75% σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο του

ΠΑΟΚΒιερϊνια: Ετοιμάζονται να χωρίσουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον αρχηγό του. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ωστόσο, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο χάσμα ανάμεσα τους και μάλλον αγεφύρωτο. Ο «δικέφαλος του βορρά» κατέθεσε νέα πρόταση στον Πορτογάλο, μια πρόταση εντελώς διαφορετική από αυτή, που του είχε κάνει πριν την έναρξη των πλέι οφ. Η νέα προσφορά του ΠΑΟΚ στην ουσία είναι μειωμένη κατά 75% σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο του. Κάτι που σημαίνει, πως, δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια.

Για την ακρίβεια, η διοίκηση του «δικέφαλου» προσφέρει στον 34χρονο ένα συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν επέκτασης για ακόμα έναν. Το ποσό ανέρχεται γύρω στις 450 χιλιάδες ευρώ, ενώ, θα πρέπει να φτάσει τις 15 συμμετοχές την σεζόν που μας έρχεται. Από την πλευρά του ο παίκτης ζητάει να είναι 10 συμμετοχές το κατώτερο όριο.

 

ΠΑΟΚ – Βιερϊνια: Η παρεξήγηση

Με τις εξελίξεις αυτές, η περίπτωση παραμονής του Πορτογάλου διεθνούς μέσου στη Θεσσαλονίκη δυσκολεύει αρκετά. Δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ενώ όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μεγάλο ρόλο στην μείωση της πρότασης έπαιξε και η αρνητική απάντηση, που έδωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη. Θυμίζουμε, το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι τεταμένο και έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις