Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ερντογάν Αιγαίο: Συνεχίζει τις απειλές ο Τούρκος Πρόεδρος
ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν Αιγαίο: Συνεχίζει τις απειλές ο Τούρκος Πρόεδρος

Ερντογάν Αιγαίο: Τη διαβεβαίωση ότι η Τουρκία θα προστατεύσει τα δικαιώματά της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, έδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ερντογάν Αιγαίο: Τελειωμό δεν έχουν οι προκλήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος όπως μεταδίδει το Anadolu, τονίζει ότι η Τουρκία θα προστατεύσει τα δικαιώματά της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπως έκανε και με την Αγία Σοφία. «Θα συνεχίσουμε έως τέλους να προστατεύουμε τα δικαιώματά μας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο» ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης το πρακτορείο.

Ακόμα, δεν παρέλειψε, να απειλήσει με «χρήση όλων των κυριαρχικών δικαιωμάτων», επικαλούμενος ως παράδειγμα το ζήτημα της Αγίας Σοφίας. «Δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως κάναμε με το Μεγάλο Τέμενος της Αγίας Σοφίας, το οποίο άνοιξε ξανά ως τζαμί» τόνισε, χαρακτηριστικά. Αναφορά έκανε και στις ευρύτερες εξελίξεις της Μεσογείου, διαμηνύοντας ότι «η Τουρκία θα συνεχίσει τις προσπάθειες σε Ιράκ, Συρία και Λιβύη, προκειμένου να διασφαλίσει τη νίκη μας και τη νίκη των συμμάχων μας».

Δείτε ακόμη

«Αναμφισβήτητη νίκη του Ερντογάν στο Αιγαίο», αναφέρει γερμανική εφημερίδα
Κορίτσια της μεσαίας τάξης πωλούν online το κορμί τους για το… μεροκάματο
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί μέσα σε ξενοδοχείο επειδή δεν τηρούσαν τις αποστάσεις για τον κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις