Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΣΑΚΕ – χορηγία: Ψάχνουν φρέσκο χρήμα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΣΑΚΕ – χορηγία: Ψάχνουν φρέσκο χρήμα

ΕΣΑΚΕ - χορηγία: Οι αποφάσεις της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ, το νέο τουρνουά, ο υποβιβασμός και οι χορηγίες της νέας σεζόν

ΕΣΑΚΕχορηγία: Νέο χορηγό αναζητάει ο ΕΣΑΚΕ ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό έρχεται ως συνέχεια της απόφασης της ΕΚΟ να κάνει μείωση 70% σε σχέση με την περσινή της χορηγία. Παρόλα αυτά θα μείνει ως δεύτερη χορηγός στο πρωτάθλημα. Η απόφαση αυτή λήφθηκε στην σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ. Ενώ, αποφασίστηκε να υποβιβαστεί μία ομάδα και να ανέβουν δύο στην Μπάσκετ Λιγκ. Ακόμα, συμφωνήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος να διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου και θα υπάρξει ένα Σούπερ Καπ. Στο οποίο, θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας και Περιστέρι. Kαι θα είναι ουσιαστικά ένα τουρνουά προετοιμασίας τεσσάρων ομάδων.

Η προσφορά της ΕΚΟ δεν άρεσε στις ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, αφού με την πανδημία έχουν χάσει αρκετά χρήματα και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στην μετά κορωνοϊό εποχή. Έτσι, απέρριψαν την πρόταση της ΕΚΟ και βρίσκονται σε αναζήτηση νέου χορηγού. Που θα τους προσφέρει ένα καλύτερο ποσό και θα έχουν μεγαλύτερες απολαβές.

ΕΣΑΚΕ – χορηγία: Δεύτερος χορηγός η ΕΚΟ

Όσο αναφορά την φετινή χορηγό, την εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΚΟ, θα παραμείνει σαν δεύτερος χορηγός στην Μπάσκετ Λιγκ και θα προσφέρει ένα αρκετά μικρότερο ποσό στις ομάδες (γύρω στις 300 χιλιάδες σε σχέση με την περσινή χορηγία, που άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ). Την ίδια ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος παραμένει ανοιχτή, αφού δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία με κάποιο τηλεοπτικό σταθμό για τη νέα σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις