Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αρέσει ο Ακπομ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αρέσει ο Ακπομ

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Αρνητικός σε πρώτη φάση ο ΠΑΟΚ στην πρόταση της Μπεσίκτας, να ανεβάσουν την τιμή θα επιδιώξουν οι Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚμεταγραφές: Θέμα με την Μπεσίκτας και τον Τσούμπα Άκπομ υπάρχει όπως φαίνεται! Σύμφωνα με το «Sky Sports» ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την τούρκικη ομάδα για την παραχώρηση του Άκπομ. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μία πρόταση του ύψους των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως από πλευράς ΠΑΟΚ αξιώνουν αρκετά παραπάνω τον Άγγλο επιθετικό. Βέβαια τα αγγλικά μέσα μπορεί να αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν 2 εκατ. από την ολοκλήρωση του ντιλ, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Μάλιστα τα ελληνικά Μέσα φίλα προσκείμενα στο δικέφαλο του βορρά μιλάνε για “πόρτα” στους Τούρκους. 

Είναι δεδομένο πως οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο «δικέφαλος του βορρά» προσπαθεί να ανεβάσει το ποσό της μεταγραφής. Πιο συγκεκριμένα, θέλουν ένα ποσό λίγο πάνω από τα 3 εκατ., αφού θέλουν να έχουν κέρδος από την μεταγραφή. Μην ξεχνάμε πως η Άρσεναλ διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20% (για χώρες εκτός της Αγγλίας, εκεί ανέρχεται στο 30%).

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Οι απαιτήσεις του ίδιου

Μένει μόνο να δούμε, αν ο Άγγλος επιθετικός θα είναι ο πρώτος παίχτης που θα αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ενώ, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες τα βρουν για την παραχώρηση του παίχτη, θα πρέπει και ο ίδιος να συμφωνήσει με την Μπεσίκτας. Μόνο έτσι, άλλωστε, θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις