Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – Ερασιτέχνης: Επιστροφή στη Λεωφόρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – Ερασιτέχνης: Επιστροφή στη Λεωφόρο

ΠΑΟ - Ερασιτέχνης: Η Νέα διοίκηση αποφάσισε τη μετακόμιση και τη γνωστοποίησε με σχετικό Δελτίο Τύπου στα Μέσα και τους φίλους του “τριφυλλιού”

ΠΑΟΕρασιτέχνης: Σε νέα γραφεία μεταφέρθηκε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος εγκαταστάθηκε σε γραφεία δίπλα στην Λεωφόρο, φεύγοντας από τα παλία που βρίσκονταν στο Μαρούσι. Η μεταφορά του συλλόγου έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά 24ωρα και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” ανακοίνωσαν και νέα τηλέφωνα επικοινωνίας, για τους οπαδούς της ομάδας, που θέλουν να γίνουν μέλη. Πλέον τα νέα γραφεία της ομάδας βρίσκονται κοντά στο σπίτι τους, που δεν είναι άλλο από την ιστορική Λεωφόρο.

Με την αλλαγή της διοίκησης στον σύλλογο πάρθηκε αυτή η απόφαση για οικονομικούς -και όχι μόνο- λόγους. Την οποία  γνωστοποίησε ο ίδιος ο Ερασιτέχνης με δελτίο τύπου. Ενώ, ανέφεραν και του διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας με τον σύλλογο, για όλους τους οπαδούς που θέλουν να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό, την δύσκολη ώρα, που χρειάζεται τον κόσμο του. Βέβαια, η διαδικασία της μετακόμισης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Έτσι οι “πράσινοι” θα βρίσκονται στην γειτονιά τους, κοντά στο γήπεδο της ομάδας τους αφήνοντας τα βόρεια προάστια.

ΠΑΟ – Ερασιτέχνης: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας με το οποίο ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε για τη μετακόμιση: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης γραφείων και προσωρινά έχουν αλλάξει οι τηλεφωνικές γραμμές. Τα τηλέφωνα που θα εξυπηρετείται προσωρινά  ο κόσμος είναι το 2106425705 για  το ticketing και 2106446291-2106447861 για τη γραμματεία».

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις