Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο Ελλάδος τελικός: Προς ρήξη ΕΠΟ και FIFA
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδος τελικός: Προς ρήξη ΕΠΟ και FIFA

Κύπελλο Ελλάδος τελικός: Eνώ οι αγώνες της Σούπερ Λίγκας 1 με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ τελείωσαν, έχουμε μια μεγάλη εκκρεμότητα με τον τελικό του Κυπέλλου, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου!

Κύπελλο Ελλάδος τελικός: Τούτες τις ημέρες στην… προ κορονοϊού εποχή όλοι θα βρίσκονταν σε καλοκαιρινές διακοπές, όπως φυσικά και οι ποδοσφαιριστές! Όλοι θα προσπαθούσαν να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για ένα νέο και πιο δυνατό ξεκίνημα στη νέα σεζόν. Τα πράγματα όμως άλλαξαν, κάνοντας μάλιστα στροφή 180 μοιρών! Έτσι στην… μετά κορονοϊό εποχή, που τώρα περνάμε με τα καλά της (ελάχιστα) και τα κακά της (πολλά), όλα ήρθαν πίσω! Οι δουλειές άλλαξαν! Το ίδιο και οι διακοπές! Και δυστυχώς ήρθαν τα πάνω κάτω. Το βλέπουμε και το ζούμε παντού. Ακόμα και στο ποδόσφαιρο! Τα πρωταθλήματα και οι τελικοί των κυπέλλων που έπρεπε να είχαν τελειώσει, λήγουν τώρα σε όλες τις χώρες, εκτός από την Ελλάδα!

Εδώ και ενώ οι αγώνες της Σούπερ Λίγκας 1 με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ τελείωσαν και δεν υπάρχουν εκκρεμότητες εκτός από κάποια διαδικαστικά, έχουμε μια μεγάλη εκκρεμότητα με τον τελικό του Κυπέλλου, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου! Εκκρεμότητα, η οποία με βάση τον κανονισμό της FIFA και της UEFA πρέπει να κλείσει μέχρι και τις 3 Αυγούστου! Φαίνεται όμως πως η ΕΠΟ, η οποία έχει την διοργάνωση αυτού του θεσμού, σφυρίζει αδιάφορα και γράφει στα… παλιά της υποδήματα τους κανονισμούς και τις υποδείξεις του εντεταλμένου της FIFA και της UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ ,ο οποίος σε όλους τους τόνους υπογραμμίζει πως «ο τελικός δeν μπορεί να γίνει μετά τις 3 Αυγούστου»!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Κύπελλο Ελλάδος τελικός: Διαμαρτυρόμενος ο Ολυμπιακός

Από την ημερομηνία αυτή και μετά πρέπει στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να δηλωθούν οι ομάδες που θα μετέχουν στις δικές της διοργανώσεις! Αλλά και όλοι οι αγώνες από τις 3 Αυγούστου και μετά, γίνονται υπό μορφή προετοιμασίας των ομάδων! «Ελλάς, το…μεγαλείο σου», φωνάζουν όλοι γιατί με τον τρόπο που η ΕΠΟ όρισε τον τελικό του Κυπέλλου, ευτελίζει τον θεσμό και διασύρει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο! Έχει δίκιο ο Ολυμπιακός (αγωνίζεται σε λίγες ημέρες στην Αγγλία με την Γουλβς για το Γιουρόπα Λιγκ, εκπροσωπώντας το ποδόσφαιρό μας) που διαμαρτύρεται έντονα, κάνοντας και προσφυγή τόσο στην FIFA, όσο και στη UEFA κατά της ΕΠΟ, ζητώντας δικαίωση. Υπάρχει, λοιπόν, κίνδυνος η ΕΠΟ και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο να τιμωρηθούν.

Ο εντεταλμένος της FIFA και της UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ

Δείτε ακόμη

Ο Γεωργάτος νέος συντονιστής στρατηγικού πλάνου στην εθνική
Πρωταθλητής ξανά ο Σφαιρόπουλος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον ΠΑΟ ο Ξαβιέ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις