Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Δίκη Τζόνι Ντεπ: Έπεσε η αυλαία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Έπεσε η αυλαία

Δίκη Τζόνι Ντεπ: «Ήταν απίστευτα επίπονο να ξαναζώ τη διάλυση της σχέσης μου», δήλωσε η Άμπερ Χερντ βγαίνοντας από το ανώτατο δικαστήριο της Βρετανίας.

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Με μεγάλο κόπο συγκρατούσε η Άμπερ Χερντ τα δάκρυά της έξω από το δικαστήριο του Λονδίνου, όπου ολοκληρώθηκε σήμερα η δίκη, η οποία τροφοδότησε το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ τις τελευταίες εβδομάδες. Ολοκληρώθηκε η τελευταία μέρα της εκδίκασης της μήνυσης που υπέβαλε ο Τζονι Ντεπ εις βάρος του ομίλου News Group Newspapers και του executive editor της Sun, με αφορμή δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν ως δράστη ενδοοικογενειακής βίας. Εντύπωση έκανε η φορτισμένη δήλωση της πρώην συζύγου του σταρ.

Μιλώντας μπροστά στις κάμερες, η 34χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν «απίστευτα επώδυνο» το να ξαναζεί τις τραυματικές στιγμές της διάλυσης του γάμου της με τον Τζόνι Ντεπ. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Χερντ δέχτηκε γιουχαϊσματα από τους φαν του πρώην συζύγου της ενώ μιλούσε στα σκαλιά του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λονδίνου, της τοποθεσίας όπου επί 16 μέρες διεξαγόταν η εκδίκαση της μήνυσης του Ντεπ.

Χερντ: «Απίστευτα επώδυνο να ξαναζώ τη διάλυση της σχέσης μου»

«Ταξίδεψα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να καταθέσω σε αυτή τη διαδικασία ως μάρτυρας και να βοηθήσω το δικαστήριο. Αφότου εξασφάλισα την εντολή περιοριστικών μέτρων το 2016 και οριστικοποίησα το διαζύγιό μας, ήταν επιθυμία μου να προχωρήσω στη ζωή μου. Δεν κατέθεσα εγώ αυτή τη μήνυση και, παρά τη σημασία της, θα προτιμούσα να μην βρίσκομαι στο δικαστήριο. Ήταν απίστευτα επώδυνο να ξαναζώ τη διάλυση της σχέσης μου, να αμφισβητούνται τα κίνητρα και η αλήθεια μου, να ακούγονται στο δικαστήριο οι πιο τραυματικές λεπτομέρειες της ζωής μου με τον Τζόνι και να μεταδίδονται παντού στον κόσμο. Επιμένω στην κατάθεσή μου στο δικαστήριο και εναποθέτω την πίστη μου στη βρετανική δικαιοσύνη.

Παρόλο που δεν υπέβαλα αυτή τη μήνυση, γνωρίζω καλά πόσοι πολύτιμοι πόροι δαπανήθηκαν για αυτήν την νομική διαδικασία και θα χαρώ να δω αυτούς τους πόρους να επαναδιοχετεύονται σε πιο σημαντικά νομικά ζητήματα που ήδη έχουν καθυστερήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Εκτιμώ την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και την υποστήριξη της νομικής ομάδας υπεράσπισης, όπως και των δικηγόρων μου στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ», ανέφερε στη δήλωσή της η Χερντ, προτού ευχαριστήσει το προσωπικό του δικαστηρίου, την αστυνομία και του ανθρώπους που τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα με μηνύματα συμπαράστασης.

«Ο Τζόνι είναι αθώος» φώναζαν οι φαν

Σύμφωνα με την Daily Mail, ενώ η Χερντ μιλούσε για την οδυνηρή εμπειρία της δίκης έχοντας στο πλευρό της την αδερφή της και τους δικηγόρους της, οι φαν του Ντεπ φώναζαν συνθήματα όπως «Δικαιοσύνη για τον Τζόνι» και «Ο Τζόνι είναι αθώος». Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, η απόφαση της εν λόγω δίκης δεν αναμένεται να εκδοθεί πριν τα τέλη Σεπτέμβρη.

Στη συνέχεια θα πάρει σειρά η μήνυση για δυσφήμηση ύψους 50 εκατ. δολαρίων που έχει καταθέσει ο 57χρονος πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» εις βάρος της πρώην συζύγου του, και η οποία θα εκδικαστεί πιθανότατα την επόμενη χρονιά.

Δείτε ακόμη

Παντρεύεται η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Αμέλια Σπένσερ (pics)
Σόφι Τέρνερ: Γέννησε η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones
Η γκάφα του Ντάνιελ Γκρεγκ με την Τόνια Σωτηροπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις