Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αμέλια Σπένσερ γάμος: Παντρεύεται η ανιψιά της Νταϊάνας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αμέλια Σπένσερ γάμος: Παντρεύεται η ανιψιά της Νταϊάνας

Αμέλια Σπένσερ γάμος: Η πρώτη εξαδέλφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι είπε το πολυπόθητο «ναι» στον εκλεκτό της καρδιάς της, Γκρεγκ Μάλετ.

Αμέλια Σπένσερ γάμος: Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η πρώτη εξαδέλφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, Αμέλια Σπενσερ, αφού είπε το πολυπόθητο «ναι» στον επί έντεκα χρόνια σύντροφό της, Γκρεγκ Μάλετ. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο εκλεκτός της καρδιάς της Αμέλια δραστηριοποιείται στο real estate, ενώ κάνουν λόγο πως ο Γκρεγκ την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που την συνάντησε στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν, όπου ήταν φοιτητές.

Η πανέμορφη 28χρονη είναι κόρη του αδερφού της αδικοχαμένης πριγκίπισσας που λάτρεψαν οι Βρετανοί και ξαδέρφη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι. Την είδηση έκανε γνωστή ο σύντροφός της, Γκρεγκ Μάλετ, ο οποίος ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Χαρούμενος ο αδερφός της Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ

Εξίσου συγκινητική ήταν και η ανάρτηση του Τσαρλς Σπένσερ, πατέρα της νύφης, ο οποίος αποκάλυψε ότι του άρεσε που ο μέλλοντας γαμπρός του, ζήτησε την ευχή του πριν κάνει πρόταση στην Αμέλια. “Είμαι τόσο χαρούμενος για την κόρη μου, Αμέλια, που θα παντρευτεί τον επί έντεκα χρόνια φίλο της Γκρεγκ – είναι υπέροχο να τους ακούω τόσο ενθουσιασμένους για το μέλλον τους. Τους στέλνω την αγάπη μου και τις καλύτερες ευχές μου για την κοινή τους ζωή . Μου άρεσε που ο Γκρεγκ ζήτησε την ευχή μου πριν της κάνει πρόταση. Πολύ γλυκό”, έγραψε ο Τσαρλς Σπένσερ.

Δείτε ακόμη

Σόφι Τέρνερ: Γέννησε η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones
Η γκάφα του Ντάνιελ Γκρεγκ με την Τόνια Σωτηροπούλου
Για πρώτη φορά έγχρωμες φωτογραφίες από τον “Πόλεμο των πολέμων”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις