Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 29/7
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 29/7

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η Σελήνη κινείται στον τομέα της περιπέτειας σήμερα και λαχταράς αυξημένο χώρο και φως σε συναισθηματικό επίπεδο. Η επέκταση του νου και των εμπειριών μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βρεις έμπνευση μέσα από κάτι που διαβάζεις ή βιώνεις εκτός των ορίων της ρουτίνας σου. Καθώς πλησιάζει ο Ερμής σε μια αντίθεση με το Δία, οι επαγγελματικές απαιτήσεις των άλλων μπορεί να συγκρούονται με τις προσωπικές σου βλέψεις. Είναι μια καλή στιγμή για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου και μην τη χαλάς με απαισιόδοξες σκέψεις.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η τάση σου να ακούσεις, να παρατηρήσεις και να μάθεις είναι μια ανάσα καθαρού αέρα σήμερα. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια για να μελετήσεις ένα θέμα στα εργασιακά, να θέσεις τη στρατηγική σου και τα σχέδια σου σε εφαρμογή. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, σου παρέχει την ασφάλεια και το συναίσθημα, όμως θα πρέπει να μην ξεχνάς πως χρειάζεται να δουλέψεις κι εσύ γι’ αυτά. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εξιδανικεύσεις.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Οι συνομιλίες σήμερα είναι ευχάριστες και ενθουσιώδεις με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας. Προτιμάς να μοιράζεσαι τις ιδέες ή τις δραστηριότητες σου. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα πρακτικά θέματα, στα εργασιακά όσο κι αν σε κουράζει η μονοτονία. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου κυλά ευχάριστα, ήρεμα με αρκετές εποικοδομητικές συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναντήσεις με φίλους κάνουν τη βραδιά σου ευχάριστη.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση σήμερα, για να επεξεργαστείς λεπτομέρειες και προβλήματα. Καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ήλιο στον τομέα των πόρων σου μπορείς να επωφεληθείς από την οργάνωση και να βρεις τρόπους να εξασφαλίσεις την άνεση στον εαυτό σου. Ο Ερμής κατευθύνεται προς μια αντίθεση με το Δία και μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες κυρίως στα εργασιακά. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορούν να γεφυρώσουν αποστάσεις και να λύσουν διαφορές. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Μπορεί να υπάρξει κάποια συναισθηματική ένταση σήμερα, αλλά οι ενέργειες προσφέρουν και κάποια καλά συναισθήματα. Ο ενθουσιασμός είναι ένα καλό πράγμα, αλλά μερικές φορές μπορεί να σε οδηγήσει στο να αναλάβεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς λογικά να διαχειριστείς. Οργάνωσε μια καλοκαιρινή απόδραση με τον ερωτικό σύντροφο σου και κάντε όνειρα και σχέδια. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο φαίνεται να προκύπτει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Οι στενές σχέσεις και οι οικιακές δραστηριότητες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Μερικές φορές μια καλή διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε μια υπερβολική υπερεκτίμηση ή υπερβολική αποδοχή και μια αντίθεση του Ερμή με το Δία στον ορίζοντα, το καθιστά πιο δυνατό σήμερα. Οπότε ίσως χρειαστεί να προσέξεις τις υπερβολές. Προτού κρίνεις τον ερωτικό σύντροφο σου, αναθεώρησε τη στάση σου απέναντι του κυρίως το τελευταίο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε τα στάνταρ σου και αξιολόγησε αντικειμενικά νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Απέφυγε σήμερα την αναβλητικότητα και την αποδιοργάνωση που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια απώλεια, κυρίως σε ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά και γραφειοκρατικά σου θέματα. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου και παρότρυνε τον να σου εξομολογηθεί τα συναισθήματα του μιας και το έχεις ανάγκη. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινώνησε σήμερα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ταρακούνησε τον για τα καλά.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Προτού προχωρήσεις στην εφαρμογή των νέων σου σχεδίων φρόντισε να ξεκαθαρίσεις και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Δώσε περισσότερη έμφαση σε συνεργασίες που το τελευταίο διάστημα νιώθεις ότι έχουν σταματήσει να αποδίδουν τα επιθυμητά. Μπορείς να τις επανεκκινήσεις. Έχεις την ανάγκη να περάσεις κάποια μηνύματα στον ερωτικό σύντροφο σου όμως θα πρέπει να βρεις το σωστό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες αρκεί να περιορίσεις τις προσδοκίες ή και απαιτήσεις σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Έχεις την ανάγκη ξεκούρασης και φροντίδας του εαυτού σου, όμως κάποιες υποχρεώσεις σου δε σηκώνουν αναβολή. Ανασκουμπώσου και μην αφήνεις εκκρεμότητες. Δείξε συνέπεια στα εργασιακά και μην αφήνεις ακάλυπτες ημερομηνίες. Μπορεί να επιδιώκεις την απομόνωση όμως η συντροφιά του αγαπημένου σου θα σου φτιάξει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, λαμβάνεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι μέσα απ’ τις φιλοφρονήσεις των θαυμαστών σου.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Νέες κατευθύνσεις και νέα δεδομένα έρχονται στη ζωή σου , γι’ αυτό σήμερα χαλάρωσε το πρόγραμμα σου και κάντε πράγματα για τον εαυτό σου. Σου λείπουν σημαντικές πληροφορίες για να εφαρμόσεις τις αλλαγές που επιθυμείς στα εργασιακά, γι’ αυτό μάθε να είσαι υπομονετική.Η θετική και δοτική διάθεση σου απέναντι στο σύντροφο σου σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ που λαμβάνεις είναι αρκετό για να ανεβάσει την ψυχολογία σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Επεξεργάσου τις λεπτομέρειες και προετοιμάσου ανάλογα. Φέρε στα μέτρα σου νέες εργασιακές προτάσεις και διαπραγματεύσεις. Τόλμησε να πειραματιστείς και να δώσεις στον εαυτό σου νέες ευκαιρίες. Ο τρόπος που επικοινωνείς με το σύντροφο σου χρειάζεται προσοχή. Βούτηξε τη γλώσσα σου στο μυαλό σου προτού μιλήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μη φοβηθείς να δείξετε το ρομαντικό και αδύναμο εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθύες

Έχεις ήδη αρχίσει να θέτεις τον εαυτό και τις ανάγκες σου σε προτεραιότητα. Επιδίωξε να διατηρήσεις όμως την υπομονή και ψυχραιμία σου και απέφυγε ακραίες αντιδράσεις. Ορισμένα προσωπικά σχέδια ή και επιδιώξεις στα εργασιακά, φαίνεται να μετακινούνται προς τα πίσω. Μην απογοητεύεσαι και μην σταματάς την προσπάθεια. Εξασφάλισε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο σου. Μιλήστε, μοιραστείτε και άκουσε τον. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις πως το σύμπαν και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις