Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Covid-19: Κρούσμα στου Γουδή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Covid-19: Κρούσμα στου Γουδή!

ΕΠΟ - Covid-19: Βρέθηκε υπάλληλος της Ομοσπονδίας με συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορωνοϊού, κάτι που προκαλεί ανησυχία

ΕΠΟCovid-19: Πιθανό κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας! Σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκε ένας υπάλληλος της Ομοσπονδίας με συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορωνοϊού, κάτι που προκαλεί ανησυχία, αφού οι άνθρωποι της ΕΠΟ είχαν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και ασφαλείας κατά του ιού. Ο υπάλληλος που εντοπίστηκε με τα συμπτώματα, θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι θετικός στον ιό.

Πάντως από πλευράς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τονίζουν πως είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα στα και τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει για τον Covid-19. Έτσι υπήρξε αναστάτωση στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή.

ΕΠΟ – Covid-19: Εκκένωση κι απολύμανση

Για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να εκκενωθούν τα γραφεία για να μην υπάρξει διασπορά του ιού. (σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί πως ο υπάλληλος βρέθηκε θετικός). Ενώ, τις επόμενες ημέρες ειδικά κλιμάκια θα απολυμάνουν όλους τους χώρους του κτηρίου που στεγάζει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπως είναι σύνηθες να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Έτσι οι υπάλληλοι της ΕΠΟ βρίσκονται εν αναμονή του αποτελέσματος τον εξετάσεων. Gια να μάθουν αν τελικά ο συνάδελφος τους είναι νοσούντας του κορωνοϊού. Ενώ, σε περίπτωση που βγει θετικό το τεστ θα πρέπει να εξεταστούν και οι άνθρωποι, που ήρθε σε επαφή.

Δείτε ακόμη:

Ο Γεωργάτος νέος συντονιστής στρατηγικού πλάνου στην εθνική
Πρωταθλητής ξανά ο Σφαιρόπουλος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον ΠΑΟ ο Ξαβιέ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις