Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νίκος Δένδιας – μάσκα Παναθηναϊκού: Έτσι υποδέχθηκε την Ισπανίδα ΥΠΕΞ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Δένδιας – μάσκα Παναθηναϊκού: Έτσι υποδέχθηκε την Ισπανίδα ΥΠΕΞ

Νίκος Δένδιας - μάσκα Παναθηναϊκού: Έκλεψε τις εντυπώσεις, φορώντας μάσκα του Παναθηναϊκού ο Νίκος Δένδια,ς στη συνάντηση με την υπ. Εξωτερικών στης Ισπανίας

Νίκος Δένδιας – μάσκα Παναθηναϊκού: Με μάσκα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Νίκος Δένδιας κατά τη συνάντησή του με την υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια κλέβοντας φυσικά τις εντυπώσεις και φανερώνοντας την προτίμησή του στο “Τριφύλλι”. Η Ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών δεν άφησε ασχολίαστη την επιλογή του κ. Δένδια, άγνωστο παραμένει ωστόσο αν συζητήθηκαν και αθλητικά θέματα επ’ αφορμής αυτής της επιλογής.

Η υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια, είναι γεννημένη στο Σαν Σεμπαστιάν και η λογική λέει πως θα είναι και φίλαθλος της τοπικής ομάδας, της Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία οι πράσινοι είχαν συναντηθεί σε φιλική αναμέτρηση προ 5ετίας.

Ο Νίκος Δένδιας δεν είναι το μόνο κυβερνητικό στέλεχος που έχει εμφανιστεί με μάσκα του Παναθηναϊκού αφού σε πρόσφατη φωτογραφία είχε αποθανατιστεί φορώντας πανομοιότυπη μάσκα με σήμα του Παναθηναϊκού συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της Συνόδου κορυφής. Όπως όλα δείχνουν, στο κυβερνητικό επιτελείο υπάρχει πολυφωνία όσον αφορά της προτιμήσεις των ομάδων, μιας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει κρύψει την προτίμησή του στον Ολυμπιακό.

Δείτε ακόμη

Άδωνις για κωλοτούμπα Τζάκρη: “13 χρόνια βουλευτής αυτό το σημερινό δεν το έχω ξαναζήσει”
Στον Όλυμπο για πεζοπορία ο Κώστας Καραμανλής – Τα σενάρια και η ανάρτηση
Άδωνις σε Τζανακόπουλο: “Όταν λες Σαμαράς θα πλένεις το στόμα σου με οινόπνευμα” (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις