Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 28/7
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 28/7

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Έχεις την τάση αυτές τις μέρες να σκέφτεσαι πολύ το σπίτι, την οικογένεια και τους στόχους σου. Οι συγκρούσεις μεταξύ επιθυμιών και ιδεών δε λείπουν όμως θα σε βοηθήσουν να αποσαφηνίσεις τις πραγματικές επιθυμίες και στόχους σου. Η βιασύνη στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή στο να πεις πράγματα που δεν πρέπει. Μοιράσου τους όποιους προβληματισμούς και τις σκέψεις σου με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως σκεφτείς να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία σε άτομο του παρελθόντος.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η Σελήνη περνά την μέρα της στο ζώδιο του Σκορπιού και στον τομέα των συνεργασιών σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να δεις τα πράγματα απ’ μια άλλη σκοπιά. Περιόρισε την ανυπομονησία ή τις ανησυχίες σου στα εργασιακά, που μπορούν να διαλύσουν τα νεύρα σου και να σε κουράσουν περισσότερο. Με τον ερωτικό σύντροφο σου έχετε τη διάθεση και οι δυο να βελτιώσετε και να χρωματίσετε τη σχέση σας. Μια νέα γνωριμία θα καλύψει τα κενά της μοναξιάς σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Οι αποφάσεις σήμερα σχετικά με τα χρήματα και τα προσωπικά αγαθά είναι πιο περίπλοκες απ’ ότι φανταζόσουν τελικά. Η αναστάτωση, το άγχος και η ανησυχία μπορεί να σου προκαλέσουν κάποια ταλαιπωρία , γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη και συγκεντρωμένη. Η αρμονία με τον Ερμή, το Δία και τον Ποσειδώνα διεγείρει την ικανότητα σου να κατανοείς, να συνομιλείς και να εμπιστεύεσαι τη διαίσθηση σου. Μολονότι δε λείπει η γκρίνια από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τελικά τα βρίσκεται. Εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Μπορεί σήμερα να δυσκολευτείς να κατανοήσεις τις απόψεις των άλλων έχοντας την τάση να κολλάς σε λεπτομέρειες. Απέφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στα εργασιακά, περίμενε να ωριμάσουν κάποιες καταστάσεις και να καταλαγιάσει η ένταση και ανησυχία που επικρατεί. Η συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο σου θα βοηθήσει στο να βρείτε τη χρυσή τομή και να γεφυρώσετε τις όποιες διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, η θετική διάθεση σου ελκύει ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Προσπάθησε σήμερα να μην υποκύψεις στις πιέσεις που δέχεσαι και να μην οδηγηθείς σε γρήγορες αποφάσεις και ενέργειες. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες στα εργασιακά με συναδέλφους σχετικά με τις απόψεις και τους στόχους, η μέρα σου περνά εύκολα και αβίαστα. Άκρως ερωτική προβλέπεται η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλογερό σου ταπεραμέντο σε κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστή.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια ένταση για διαφορετικές απόψεις και δυσκολία στη λήψη αποφάσεων. Μια αποδιοργάνωση επικρατεί στα εργασιακά που χρειάζεται υπομονή. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε ενθαρρύνει να επικοινωνήσεις με τα συναισθήματα σου και να τα εκφράσεις στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον προβλέπεται να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Μέσα από αντικρουόμενες επιθυμίες ή στόχους μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τις δικές σου ανάγκες, όμως προσπάθησε να μην οδηγηθείς σε γρήγορες αποφάσεις και ενέργειες. Προετοιμάσου για μέρες απαιτητικές και κουραστικές στα εργασιακά καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον ερωτικό σύντροφο σου που δεν είσαι έτοιμη να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να κάνεις γνωριμίες που ναι μεν, δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σου, αλλά, σε συναρπάζουν.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε γεμίζει ενέργεια και ενθουσιασμό καθώς φέρνει και επιτυχείς συνδέσεις. Η επανεξέταση ενός στόχου στα εργασιακά θα ήταν χρήσιμη καθώς μπορεί να σου έχουν διαφύγει σημαντικές λεπτομέρειες. Η ενισχυμένη σεξουαλικότητα και η φαντασία σου ξετρελαίνει τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε μαγνητίζει και σε βάζει στη διαδικασία να ονειρεύεσαι ξανά.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, ενώ αύριο νωρίς το πρωί περνά στο δικό σου ζώδιο ξυπνώντας το ενδιαφέρον σου για συνδέσεις με τον έξω κόσμο. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις γρήγορες κινήσεις στα εργασιακά και να προσπαθήσεις να αποσυμπιεστείς. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσπερνάς ευκαιρίες και μην υποτιμάς νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Έχεις την ανάγκη για ένα διάλειμμα από απαιτητικές καταστάσεις που η αλήθεια είναι πως σε έχουν πνίξει το τελευταίο διάστημα. Οι διαφωνίες που πιθανά υπάρχουν στα εργασιακά μπορούν τελικά να σε βοηθήσουν να διευκρινίσεις τι είναι πιο σημαντικό για εσένα. Οι αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου σταδιακά γεφυρώνονται και το κλίμα μεταξύ σας αποκαθιστάται. Εσύ που είσαι μόνη, μη βιαστείς να δεσμευτείς όσο κι αν σε συναρπάζει μια νέα γνωριμία.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Έχεις επενδύσει περισσότερο απ’ το συνηθισμένο στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου κι αυτό σου δημιουργεί μια σωματική εξουθένωση. Βρες χρόνο για ένα διάλειμμα και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Για να επιλύσεις ένα πρόβλημα στα εργασιακά θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις να τονίζεις τόσο πολύ τις λεπτομέρειες. Τον τελευταίο καιρό εισπράττεις το συναίσθημα, το ενδιαφέρον και την ασφάλεια απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου, όμως δε θα πρέπει να τα θεωρείς δεδομένα. Θα πρέπει να δουλέψεις κι εσύ γι’ αυτά. Εσύ που είσαι μόνη, έντονο φλερτ αυτή την περίοδο επικρατεί γύρω σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθύες

Ίσως είναι καλύτερο σήμερα να αποφύγεις να σπρώξεις ζητήματα που δεν μπορείς να αλλάξεις και να εμπιστευτείς το σύμπαν και το πλανητικό σκηνικό που δουλεύει και φροντίζει για σένα. Κάποιες διαφωνίες στα εργασιακά ξεπέρασε τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Αυτή την περίοδο όλα φαίνεται να κινούνται αρμονικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και απελευθερώσου.

Πηγή: Τlife, Φωτογραφίες: unsplash.com
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις