Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βούλα επίθεση: Μαφιόζικο “χτύπημα” σε 50χρονο, γνώριμο στις Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα επίθεση: Μαφιόζικο “χτύπημα” σε 50χρονο, γνώριμο στις Αρχές

Βούλα επίθεση: Νέα υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών φαίνεται πως κρύβεται και από τη νέα ενέδρα θανάτου σε έναν 50χρονο Ελληνα στην Βούλα.

Βούλα επίθεση: Συναγερμός για την Αστυνομία στα Νότια Προάστια της Αττικής, όταν επί της λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου,, δύο ένοπλοι κρανοφόροι πάνω σε μοτοσικλέτα, πυροβόλησαν πολλές φορές  και τραυμάτισαν σοβαρά στην κοιλιακή χώρα, έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 50 χρόνων.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο, οι δράστες της ένοπλης επίθεσης, που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν προς την πλευρά της Βάρης. Πληροφορίες, που έγιναν γνωστές αργά τη νύχτα, ανέφεραν ότι ο τραυματίας, στόχος της ένοπλης επίθεσης μετά από παρακολούθηση και ενέδρα που στήθηκε στο πάρκινγκ κτιρίου όπου στεγάζονται διάφορα επώνυμα καταστήματα, είναι γνώριμος στις  Αρχές από παλαιότερη εμπλοκή του με υποθέσεις της νύχτας. Ενώ έγινε ακόμη γνωστό ότι είναι ιδιοκτήτης νόμιμων επιχειρήσεων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφθασαν επί τόπου περισυνέλεξαν πολλούς κάλυκες από πιστόλι με το οποίο τον πυροβόλησε ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας,  μόλις βγήκε από το κτίριο και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ προκειμένου να επιβιβαστεί  στο τζιπ ιδιοκτησίας του.

Η ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έφθασαν στον τόπο της απόπειρας δολοφονίας, άρχισαν να λαμβάνουν μαρτυρίες από ανθρώπους που βρίσκονταν στο χώρο προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για τη μάρκα και το χρώμα της μοτοσικλέτας αλλά και για τους δύο ενόπλους, οι οποίοι παρέμειναν αρκετά κοντά στο πάρκινγκ περιμένοντας τον 50χρονο. Επίσης, τις ίδιες ώρες, άλλοι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν τόσο από τα καταστήματα όσο και από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τους δύο ενόπλους, που σύμφωνα με κάποιους μάρτυρες φορούσαν μαύρα κράνη και μαύρα ρούχα. Οι κάλυκες από το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να αποφανθούν οι ειδικοί αν το πιστόλι έχει χρησιμοποιηθεί ξανά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις