Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία στο Μάτι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Μπουρνούς
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Μάτι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Μπουρνούς

Τραγωδία στο Μάτι: Στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 θα επανέλθει στο γραφείο του ανακριτή ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς μετά την προθεσμία που έλαβε σήμερα για την απολογία του στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Τραγωδία στο Μάτι: Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι ζήτησε και έλαβε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς. «Δεν μας δόθηκε το κατηγορητήριο, πήραμε προθεσμία να δούμε τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ανακριτής και θα τοποθετηθούμε στο μέλλον όταν λάβουμε γνώση. Για εμάς δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στοιχείο, προφανώς υπάρχουν για τον ανακριτή» δήλωσε ο κ. Μπουρνούς. Σχετικά με τα νέα στοιχεία που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας ο κ. Μπουρνούς τόνισε πως: «πρέπει όλοι να περιμένουμε να πάρουμε τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί. Υπάρχει καταιγισμός στοιχείων»και συνέχισε: «δεν θα κάνει ούτε τον ανακριτή, ούτε τον εισαγγελέα».

Να υπενθυμίσουμε ότι πρώτος σε απολογία από τους 20 κατηγορούμενος για την τραγωδία κλήθηκε την Παρασκευή ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 8 Σεπτεμβρίου, ώστε να ενημερωθεί για την ογκώδη δικογραφία και να προετοιμάσει τους ισχυρισμούς του έναντι του κατηγορητηρίου. Ο ανακριτής της υπόθεσης εξετάζει τον ρόλο προσώπων εκτός των ήδη κατηγορουμένων για την φονική πυρκαγιά, με το ενδεχόμενο να διευρυνθεί ο κύκλος των υπόλογων για την τραγωδία να είναι ανοιχτό. Την ίδια ώρα, αναμένεται απάντηση της Εισαγγελίας για την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου.

Δείτε ακόμη

Εκπρόσωπος Ερντογάν: “Αναβάλλονται οι έρευνες του Oruc Reis στην ανατολική Μεσόγειο”
Πτώση άνδρα στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Θησείο
Τροχαίο στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης: 2 οι νεκροί, πατέρας και κόρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις