Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Προτελευταία στροφή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Προτελευταία στροφή

Serie A - προαναγγελία: Η δεύτερη Ιντερ υποδέχεται τη Νάπολι και η τρίτη Αταλάντα δοκιμάζεται εκτός έδρας από την αδιάφορη Πάρμα

Serie A – προαναγγελία: Με δύο αγώνες ανοίγει η αυλαία της Serie A. Η Ίντερ υποδέχεται την Νάπολι στο “Τζουζέπε Μεάτσα”. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 1 βαθμό διαφορά από την Αταλάντα και την Λάτσιο. Απόψε θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να παραμείνουν στην 2η θέση και να κρατηθούν πάνω από τους διώκτες τους. Προέρχονται από τη νίκη με Τζένοα και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Νάπολι βρίσκεται στην 7η θέση και θέλει τη νίκη για να ξεπεράσει την Μίλαν και να ανέβει στην 6η θέση. Στο προηγούμενο παιχνίδι επικράτησε της Σασσουόλο και θέλει τη νίκη για να χτίσει ένα νικηφόρο σερί.

Serie A – προαναγγελία: Στην αδιάφορη Πάρμα η Αταλάντα

Η Πάρμα αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο “Έννιο Ταρντίνι”, σε ένα παιχνίδι χωρίς έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά.  Όμως, θα βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους τονώσει το ηθικό. Προέρχονται από δύο νίκες και θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί. Ενώ, θα απουσιάζει ο πρώτος της σκόρερ, Αντρέας Κορνέλιους. Από την άλλη, οι “Μπεργκαμίστι” βρίσκονται στην 3η θέση και θέλουν τη νίκη για να καταφέρουν να βρεθούν όσο πιο ψηλά μπορούν. Προέρχονται από την ισοπαλία με την Μίλαν και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα με φόντο τη μάχη για τη 2η τιμητική θέση.

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Περισσότερα από 7.000 ευρώ για 7 νικητές στο ΣΚΟΡ 6
Μετακομίζει στον “Παράδεισο” της Σέλτικ ο Μπάρκας
Δεν συμφωνούν σε τελικό τη νέα σεζόν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις