ΑΕΚ – Μπάρκας: Στον “Παράδεισο”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Μπάρκας: Στον “Παράδεισο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - Μπάρκας: Γίνεται “Κέλτης” ο 26χρονος γκολκίπερ με 5 εκατ. ευρώ στην ομάδα και 1 στον παίκτη συν ποσοστό μεταπώλησης

28.07.2020 | 13:55

ΑΕΚ – Μπάρκας: Ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες ο Βασίλης Μπάρκας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα γίνει παίχτης της Σέλτικ. Θυμίζουμε το ενδιαφέρον τον Σκωτσέζων ήταν έντονο και αρχικά είχαν καταθέσει μια διερευνητική πρόταση 3,5 εκατομμυρίων. Όμως, οι άνθρωποι της ομάδας επανήλθαν με ανανεωμένη πρόταση, που καλύπτει τις απαιτήσεις της «ένωσης» και έτσι ο 26χρονος όπως όλα δείχνουν θα γίνει παίχτης της Σκωτσέζικης ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφού μόνο τα τυπικά μένουν για την ολοκλήρωση του ντιλ. Ο Μπάρκας ήδη ταξίδεψε για υπογραφές στη Σκωτία. 

Η Σέλτικ κατέθεσε μια πρόταση 5 εκατ. ευρώ  με ένα μπόνους σχεδόν 1 εκατομμύριου ευρώ. Ενώ, προσφέρουν στους «κιτρινόμαυρους» τη δυνατότητα να διατηρήσουν 10% ποσοστό μεταπώλησης. Αρά η ΑΕΚ για την μεταγραφή του Μπάρκα θα βάλει στα ταμεία της 5 εκατ. και σε περίπτωση, που ο Έλληνας κίπερ πραγματοποιήσει έναν αριθμό συμμετοχών θα πάρει άλλο 1 εκατ., έχοντας πάντα και το ποσοστό μεταπώλησης.

ΑΕΚ – Μπάρκας: Win win!

Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με τους Σκωτσέζους και θα μεταβεί στην χώρα τις επόμενες ημέρες για να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι «κιτρινόμαυροι» βγαίνουν κερδισμένοι με αυτήν την μεταγραφική κίνηση. Θα εισπράξουν ένα σεβαστό ποσό, κοντά στην αρχική τιμή που είχαν θέσει για τον διεθνή τερματοφύλακα. Ο τελευταίος, δε, μετακομίζει σε ένα μεγάλο κλαμπ να παίξει στον “Παράδεισο” όπως αποκαλείται από φίλους και εχθρούς το τρομερό “Σέλτικ Παρκ” της Γλασκώβης.

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο
Exit mobile version