Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – αναδιάρθρωση: Casus Belli!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – αναδιάρθρωση: Casus Belli!

Σούπερ Λιγκ - αναδιάρθρωση: Κόντρα στην αυξηση των ομάδων η λίγκα, εξώδικο σε ΕΠΟ ο Μπεος, “δεν ξεκινάει έτσι πρωτάθλημα” λέει ο Κουγιας

Σούπερ Λιγκαναδιάρθρωση: Την αντίθεση τους για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης δήλωσαν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ και παράγοντες, μεταξύ αυτών και ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ξεκαθάρισε πως αν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφασίσει να υπάρξει αναδιάρθρωση, τότε δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η Σούπερ Λιγκ είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο αυτό και έτσι έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην ΕΠΟ. Αφού, σε περίπτωση που η ΕΠΟ πάρει αυτή την απόφαση, οι ομάδες δεν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Kαι δεν θα καταθέσουν τα δελτία των παιχτών τους.

Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ θέλουν να παραμείνει η υπάρχουσα μορφή του πρωταθλήματος. Kαι αυτό βγήκε και από τη σημερινή συνεδρίαση της λίγκας.. Ενώ, μόνο ο Πανιώνιος είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης, αφού οι Νεοσμυρνιώτες τερμάτισαν στην τελευταία θέση και βρίσκονται με το ένα πόδι στην Σούπερ Λιγκ 2. Ακόμα οι ομάδες συζητήσαν για το αν θα υπάρξουν μπαράζ ανόδου.

Σούπερ Λιγκ – αναδιάρθρωση: Ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν σαφής και τόνισε: «Είναι ιστορική απόφαση. Επιτέλους υπήρχε μια θέση υπευθυνότητας από τους ιδιοκτήτες και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ. Λάβαμε υπόψη το νόμο Αυγενάκη, το πρωτάθλημα δεν διακόπηκε αλλά ολοκληρώθηκε. Κάναμε αυτό που έλεγε η προκήρυξη, λάβαμε υπόψη αυτό που είχε θέση η κυβέρνηση και αποφασίσαμε με 13-1 ότι ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα δεν καταργούμε την προκήρυξή μας. Είπαμε ότι αν η Ε.Ε. της ΕΠΟ παρανόμως δεν λάβει υπόψη την απόφασή μας, δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα θα καταθέσουμε τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα επανόδου. Η ομοσπονδία δεν έχει καμία δουλειά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά με το ερασιτεχνικό».

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις