Serie A – αγωνιστικό: Η Γιούβε το σκουντέτο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Η Γιούβε το σκουντέτο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - αγωνιστικό: Κέρδισε 2-0 τη Σαμπντόρια και πήρε τυπικά τον τίτλο - Αδιαφορο 2-1 κόντρα στη Φιορεντίνα η Ρόμα

27.07.2020 | 01:17

Serie A – αγωνιστικό: Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Γιουβέντους για ακόμα μία φορά. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν με 2-0 της Σαμπντόρια. Με το αποτέλεσμα αυτό η «μεγάλη κυρία».  Παρέμεινε στην 1η θέση  και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο. Από την άλλη, η Σαμπντόρια είναι στην 15η θέση. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τις δυο ομάδες να κοντράρονται στα ίσια  και να απειλούν ανέκαθεν τους γκολκίπερ. Με την Γιούβε να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ με τον Ρονάλντο στο 45+7’. Στο β μέρος, η Σαμπντόρια ανέβασε τον ρυθμό της και απείλησε την Γιουβέντους.  Όμως οι «μπιανκονέρι»  κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τον Μπερναντέσκι στο 67ο λεπτό σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Η Μπολόνια επικράτησε με 3-2 της Λέτσε. Οι γηπεδούχοι  παρέμειναν στην 15η θέση. Ενώ, η Λέτσε δεν εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Τζένοα και παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Πέρασαν μπροστά στο σκορ με τον Παλάσιο στο 2’ και στο 5’ με δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η Λέτσε αντέδρασε και μείωσε σε 2-1. Στο β μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, που το πετύχαν  στο 66’ με το Φάλκο. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Μπάροου έκανε το 3-2 για την ομάδα του.

Serie A – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια τις βραδιάς, η Ρόμα νίκησε την Φιορεντίνα με 2-1 (Βερετού 45’-87’, Μιλένκοβιτς 54’). Η Βερόνα γνώρισε μια πολύ βαριά ήττα με 1-5 από την Λάτσιο (Άμραμπατ 38’, Ιμόμπιλε 45+6’-84’-94’, Κορέα 63’). Η Κάλιαρι ηττήθηκε με 0-1 από την Ουντινέζε (Τσούκα 2’) και η Σπαλ ήρθε ισόπαλη στο 1-1 με την Τορίνο (Βέρντι 57’, Ντ’ Αλεσάντρο 80’).

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο
Exit mobile version