Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΥΕΦΑ – προκριματικά: Σκέψεις για Κύπρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΥΕΦΑ – προκριματικά: Σκέψεις για Κύπρο

ΟΥΕΦΑ - προκριματικά: Σκέψεις για διεξαγωγή στην Κύπρο των προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν ως Covid-free προορισμός

ΟΥΕΦΑπροκριματικά: Προκριματικούς αγώνες στην Κύπρο σκέφτεται η ΟΥΕΦΑ όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της μαρτυρικής Μεγαλονήσου. Oι άνθρωποι της ομοσπονδίας εξετάζουν την πιθανότητα να διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ  ως ένας Covid-free προορισμός. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούμας, ενημερώθηκε για αυτό το πλάνο. O ίδιος μετέφερε το ενδεχόμενο αυτό στο Υπουργείο Υγείας της χώρας. Αυτό γιατί θα πρέπει να εξετασθούν  όλα τα ενδεχόμενα και να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα. Φυσικά, δε, ειναι απαραίτητη και η συναίνεση της κυβέρνησης και των συναρμόδιων υπουργείων.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έκανε γνωστό αυτό το ενδεχόμενο μέσω ανακοίνωσης της.  Οι αρμόδιοι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση. Μένει μόνο να δούμε αν θα πάρει μορφή αυτό το σχέδιο, αυτή η σκέψη της ΟΥΕΦΑ. Και αν θα έχουμε τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων ευρωπαϊκών διοργανώσεων στη  μαρτυρική Μεγαλόνησο.

ΟΥΕΦΑ – προκριματικά: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ. «Το ενδεχόμενο διεξαγωγής προκριματικών αγώνων του UEFA Champions League και Europa League 2020-21 στην Κύπρο, διερευνά η UEFA. Το θέμα τέθηκε στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Υπουργό Υγείας, δεδομένου ότι υπάρχουν διάφορες πτυχές που θα πρέπει να εξετάσουν. Το ενδεχόμενο διεξαγωγής κάποιων προκριματικών αγώνων στη χώρα μας, προκύπτει καθώς η Κύπρος θεωρείται, σε ότι αφορά τον κορωνοϊό, ασφαλής προορισμός».

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις