Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο – τελικός: Κυριακή, κοντή γιορτή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο – τελικός: Κυριακή, κοντή γιορτή!

Κύπελλο - τελικός: Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όρισε την 30η Αυγούστου (ΟΑΚΑ) ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Κύπελλοτελικός: Έχουμε τελικό! Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Αποφασίστηκε  να διεξαχθεί ο τελικός την Κυριακή 30 Αυγούστου, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Θυμίζουμε αυτή η ημερομηνία είχε ακουστεί μετά την αναβολή, με τον Ολυμπιακό να τάσσεται κατά αυτής της ημερομηνίας. Στην σημερινή συνεδρίαση, υπέρ αυτής της απόφασης ψήφισαν 12 μέλη της Επιτροπής. Έτσι μπαίνει ένα τέλος στο «θρίλερ» της διεξαγωγής του τελικού.

Την πρόταση ψήφισαν θετικά 12 μέλη της επιτροπής, 1 μέλος ψήφισε λευκό και 3 μέλη πρότειναν ο τελικός να γίνει την Πέμπτη 30 Ιουλίου. Η απόφαση αυτή θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Όπως αυτή των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι θέλουν να διεξαχθεί ο τελικός σύντομα γιατί θα υπάρξει οικονομικό πρόβλημα για τις δύο ομάδες, ενώ και τα ρόστερ τους θα έχουν αλλάξει.

Κύπελλο – τελικός: Θέμα με εθνική

Το άλλο ζήτημα που υπάρχει για τις 30 Αυγούστου, είναι οι αγώνες που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λίγες μέρες αργότερα. Αφού, η εθνική κοντράρεται με την Σλοβενία και το Κόσσοβο στις 3 και 6 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Με τους ποδοσφαιριστές να συγκεντρώνονται μια μέρα μετά τον τελικό για την πρώτη προπόνηση. Μένει μόνο να δούμε αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, που θα οδηγήσει σε νέα απόφαση ή αναυτή τη φορά η ΕΠΟ εμμείνει και πάμε σε δέκα μέρες για τον τελικό ανέκδοτο.

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις