Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΟΚ – Τσάμπιονς Λιγκ: “Ανίσχυρος”
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΟΚ – Τσάμπιονς Λιγκ: “Ανίσχυρος”

ΠΑΟΚ - Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπεσίκτας εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ και έστειλε τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους της διοργάνωσης

ΠΑΟΚΤσάμπιονς Λιγκ: Η Μπεσίκτας εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ και έστειλε τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους της διοργάνωσης. Η Γκετζέπε επικράτησε με 3-1 της και με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ μπήκε στους ανίσχυρους του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Βικτόρια Πλζεν, Ραπίντ Βιέννης και Μπεσίκτας.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης μετά από ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων πήρε το εισιτήριο για την πρώτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, αφού η Τράμπζονσπορ δεν θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ λόγω τιμωρίας, που της επιβλήθηκε. Η Μπεσίκτας κέρδισε την Γκεντσλερμπιλίκι  και η Σίβασπορ ηττήθηκε με 3-1 από την Γκετζέπε, στέλνοντας τους “αετούς” στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΑΟΚ – Τσάμπιονς Λιγκ: Η κλήρωση

Η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου και οι αγώνες θα είναι μονοί. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί  στις 25 ή 26 Αυγούστου, σε γήπεδο που θα μάθει μέσω κλήρωσης. Αν ο “δικέφαλος του βορρά” περάσει στον επόμενο γύρο θα έχει εξασφαλίσει αυτόματα την συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλιώς θα πρέπει να παίξει προκριματικά και στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΑΟΚ – Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Τούμπα ο Γκαλίνοβιτς

Έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο Μάριο Γκαλίνοβιτς για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αποδεσμεύτηκε από την Σλάβια Πράγας και αναμένεται να πιάσει στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων για τον “δικέφαλο του βορρά”. Ο Γκαλίνοβιτς θα έρθει στην συμπρωτεύουσα την ερχόμενη εβδομάδα να υπογράψει το συμβόλαιο του και θα διαδεχθεί τον Γιώργο Σκιαθίτη. Ο Κροάτης έχει αγωνιστεί σε Όσιγιεκ, Κάρμεν Ίνγκραντ και σε Παναθηναϊκό, Καβάλα και Κέρκυρα. Ενώ, σαν προπονητής τερματοφυλάκων έχει αναλάβει την Σπάρτα Πράγας στην οποία βοήθησε αρκετά με τις γνώσεις του.

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Απρόσμενη πρόταση του Αλαφούζου για “Νέα Λεωφόρο”!
Η Ιντερ κόντρα στη Τζένοα που παλεύει για τη σωτηρία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις