Serie A – προαναγγελία: Ωρα για σκουντέτο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ωρα για σκουντέτο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Η Γιούβε με τη Σαμπντόρια για τον έναν βαθμό που απαιτείται για να πάρει μαθηματικά το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα

26.07.2020 | 13:42

Serie A – προαναγγελία: Με 6 αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 36ης αγωνιστικής της Serie A. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Σαμπντόρια σε ένα παιχνίδι, που μόνο οι γηπεδούχοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζονται ένα βαθμό για να κατακτήσουν και μαθηματικά το 9ο συνεχόμενο Σκουντέτο. Προέρχονται από την ήττα με την Ουντινέζε και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Σαμπντόρια βρίσκεται στην 14η θέση και είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο, θα βάλει δύσκολα στην Γιούβε. Προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Τζένοα και θα προσπαθήσουν να πετύχουν μια νίκη, που θα τους τονώσει το ηθικό.

Η Μπολόνια αντιμετωπίζει την Λέτσε στο «Ρενάτο Νταλλ ‘Άρα», σε ένα παιχνίδι που μόνο οι φιλοξενούμενοι «καίγονται για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και είναι ουσιαστικά αδιάφοροι. Προέρχονται από δύο ήττες και θέλουν τη νίκη, που θα τους τονώσει την ψυχολογία. Η Λέτσε βρίσκεται στην «καταραμένη» 18η θέση και κάνει μια προσπάθεια για να παραμείνει στο Καμπιονάτο.  Προέρχεται από τη νίκη με την Μπρέσια και θέλει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί, που θα την φέρει πιο κοντά στην σωτηρία της.

Serie A – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Βερόνα αντιμετωπίζει την Λάτσιο σε ένα παιχνίδι, με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Κάλιαρι κοντράρεται με την Ουντινέζε σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ρόμα φιλοξενεί τη Φιορεντίνα σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο ματς και η Σπαλ αντιμετωπίζει την Τορίνο, σε ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο
Exit mobile version