Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Ανετα η Ιντερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ανετα η Ιντερ

Serie A - αγωνιστικό: Κέρδισε 3-0 την Τζένοα και ανέβηκε πάλι 2η - Η Νάπολι 2-0 εύκολα τη Σασσουόλο - η Πάρμα 2-1 την καταδικασμένη Μπρέσια

Serie A – αγωνιστικό: Καθάρισε εύκολα η Ίντερ. Η Τζένοα υποδέχτηκε τους “νερατζούρι” και γνώρισε την βαριά ήττα με 0-3. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 17η θέση και μπήκαν σε μεγάλους μπελάδες, αφού έδωσαν το δικαίωμα στην Λέτσε να μειώσει στον ένα βαθμό την διαφορά τους. Από την άλλη, η Ίντερ ανέβηκε στην 2η θέση και ελπίζει σε γκέλα της Γιουβέντους για να έχει μια τελευταία ευκαιρία, να διεκδικήσει τον τίτλο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να μπαίνει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και να πιέζει τους γηπεδούχους. Κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34’ με τον Λουκάκου. Στο β μέρος, συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και κυνήγησαν και δεύτερο γκολ. Το οποίο πέτυχαν στο 83’ με τον Σάντσεζ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Λουκάκου με δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το τελικό 0-3 για την Ίντερ.

Ήσυχο βράδυ για τους Ναπολιτάνους. Οι οποίοι νίκν καταησαν με 2-0 την Σασσουόλο στο Σαν Πάολο. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 7η θέση και μείωσαν στον ένα βαθμό από την Μίλαν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ακόμα στην 8η θέση και οι ελπίδες τους για μια έξοδο στην Ευρώπη λιγοστεύουν. Η Νάπολι ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα από το ξεκίνημα. Πέτυχε το γρήγορο γκολ, με τον Χισάι να κάνει το 1-0 στο 8’. Δεν πιέστηκαν από τους φιλοξενούμενους και πήγαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ναπολιτάνοι συνέχισαν να πιέζουν και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην Σασσουόλο. Κυνήγησαν ένα δεύτερο γκολ και τελικά το πέτυχαν στο 94’. Ο Άλαν σημείωσε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Serie A – αγωνιστικό: Με άγχος η Πάρμα

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η ήδη υποβιβασμένη Μπρέσια αποδείχτηκε σκληρό καρύδι κόντρα στην Πάρμα, ωστόσο, γνώρισε την ήττα με 1-2 (Νταρμίαν 59’, Ντεσένα 62’, Κουλουσέφσκι 81’).

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις